Re:Re:Re:reklama na chřipku

stara mama | 13.11.2012

ďakujem Vám p.doktorka, presne v tom zmysle, ako ste to vysvetlili som to pochopila, v globále po očkovaní=vyššia pravdepodobnosť ochoriet kvoli zníženej imunite.
Aj preto by som chcela vedieť Váš názor na očkovanie detí v 3, 5 a ďalších mesiacoch života , teraz je to u nás v rodine aktuálna téma, pretože sme odmietli očkovanie nášho vtedy 3. mesačného teraz 3,5 mesačného vnúčika, ked prehrmela tá aféra so stiahnutými vakcínami Hexa, pretože sme mali vážne obavy, keďže sme si preštudovali aj ZA aj PROTI. Pri dalsej návšteve pediatra, ktorá bude asi za 2.týždňe bude chcieť zas
očkovať. Po preštudovaní viacerých materiálov a skúseností tú popísaných, máme skor silný pocit, že neočkovať, alebo to minimálne odložiť, kým nebude starší. Nepáči sa nám, že naraz vpália do tak krehkého stvorenia tolko jedov, že mi je až z toho zle!!! A čím dalej, tým je toho viac, kedysi to tak nebolo !!!
Sme z toho všetkého riadne znechutení, kam toto všetko speje, zvlášt v prípadoch, keď sú komplikácie, tak nikto nie je za nič zodpovedný a rodič, tráp sa ako chceš a hladaj pomoc, kde len vieš.

Pridať nový príspevok