prosim si slobodu v ockovani, lebo ma uz pycne...

filantrop | 06.02.2014

Noo, pekne, pekne..a naco je teda to cislo uctu?ked niekto chce robit osvetu z vlastnej iniciativy..Z mojej skusenosti na Slovensku je niekolko "zvucnych mien"propagujucich neockovanie a tychto niekolko zvucnych je v pozadi obchodov so zdravymi vyzivovymi doplnkami typu Megacecko.. ani Wakefield nebol az taky filantrop,aby sa vrtal v MMR zadarmo...Pani doktorka, ozaj "chcete", aby sa na vsetky inf. choroby vyvijali vakciny?bolo by to ozaj nutne?alebo len na tych par, co kedysi sposobovali pandemie?ano, ano, uz zijeme cistejsie, ved aj ta cistota prospieva nasemu imunitnemu systemu..aj kvalitne potraviny, ved vsetci mame moznost si dopestovat vlastne, bio.ze?aj co to pochovat..dobre su bio vajicka, bio mliecko, aha nie, treba ryzove, mandlove, kokosove robit doma..aj chlebik z vlastneho upiect..aj ultra cista prirodna kozmetika, ved vsetci mame moznost si urobit hand made...aj vzduch si v nasom cistomobydli vieme vycistit aj vodicku...aj oblecenie usit s nami vyprodukovanej bio bavlne..naco kupovat bio bavlnene oblecko pre drobcov, z ha end em alebo ce a a...ta aj tak nemusi byt bio, kedze biofarmari v indii a afrike zevraj podvadzaju ..farbit nebudeme.urcite nie na cierno a cerveno...ale ani sedo,hnedo,ruzovo atd.bielenie je tiez zle...a pohyb, vela pohybu..ale po vonku v plynovej maske zasadne....ak "stunem", tak mega_ce a homeo to isti..ale vlastne, ak zijem podla vyssie uvedeneho(pardon ak som nieco vynechal)nie som ockovany ani moje deti, tak stunat nebudeme...a budeme zit aspon do 100...

Pridať nový príspevok