Re:Re:Re:Re:Re:viac choré?

Nerozhorčená matka | 15.11.2012

Jéminenke, milá rozhorčená matka - nič úbohejšie som už dávno nečítala. Vás vlastne rozhorčilo to číslo účtu, ak to správne chápem. Vy p. Fillovi závidíte ešte aj tých pár šušní, čo mu pošle tých pár ľudí, ktorí si vedia vážiť prácu druhých a chápu, koľko času stoja p. Filla preklady z odb. časopisov a kníh zo zahraničia, sracovania príbehov, štúdií, informácií.... sedáva nad tým do noci, a ja ako rodič len vďaka nemu nemusím pracne vyhľadávať všetky linky a zdroje a do noci gúgliť a ešte si aj platiť za spoplatnené odborné štúdie... všetky zdroje si nájdem tu na stránke. Štúdie, články, literatúru tu mám pekne v kocke zhrnutú, a ak o niečom pochybujem, čo sa mi prvý rok - keď som to tu začala študovať - stávalo veľmi často, kliknem si na odkaz, čo tu p. Fillo dá, pozriem, odkiaľ má tú info, či je to hodnoverný zdroj, aká to bola štúdia, odkiaľ to preložil a čo na to vraví p. Dluholucký a spolok.... veď p. Fillo to tu všetko má, stačí pohľadať. Pre mňa je to nesmierna pomoc a šetrí mi to kopu času, ktorý môžem venovať namiesto gúglenia svojim deťom. Navyše ide o dobrovoľné príspevky, ak niekomu pomohli informácie na tejto stránke, tak môže niečo poslať, ak to uzná za vhodné. Čo je na tom neskutočné? Mne p. Fillo veľmi pomohol a pomáha, a akonáhle sa vyhrabem z akútnych fin. problémov, začnem mu opäť posielať peniaze na účet, ako som to pravidelne robila pred našou rodinnou fin. krízou.

Pridať nový príspevok