Re:Re:Re:Re:viac choré?

Rozhorčená matka | 14.11.2012

Moj nazor ktory som nadobudla po navsteve vasej stranky... Musite byt asi ubohy sprosty debil :D inak prepacte to nazvat neviem,

pretoze neviem ci ste s uvedomil ale tym ze propagujete neockovanie tak viac menej ked kazdy prestane teraz ockovat a treba si uvedomit ze momnetalne mala skupina ludi si to moze dovolit len preto, ze ostatni su/ sme zaockovani. Vacsina tychto chorob sa nevyskytuje vdaka tomu ze sme zaockovani... to je fakt...

Na Slovensku je zial slaba hygiena, skor by som odporucila v prvom rade nieco robit s tym..

a posledna vec, ktora ma viac menej az vyhecovala napisat vam co si o vas myslim, je ze na tejto stranke mate uvedene cislo uctu ... povedzte mi na co to tam mate ? aby vam niekto posielal peniaze? Toto je naozaj neskutoccne z coho si dokazete robit biznis a dufam ze sa zobudite ked ludia zacnu hromadne neockovat, sposobite epidemiu a potom vas este aj zavru, tak ja vidim vas osud :D vazne neskutocne ako ludia dokazu tymto vasim dohadom a bludom verit... neviem co ste vystudoval ale medicina to iste nie je, avsak ani ja nemam vystudovanu medicinu ale logika nepusti... Velmi rada by som vas videla osobne a mozno zatial by som vas odporucila na nejake psychatricke vysetrenie :D

Pridať nový príspevok