Re:Re:Re:kazda minca ma dve strany

MUDr.Ludmila Eleková | 12.11.2012

Máte pravdu, že stykem s infekcí se člověk nevyhne. Jenže infekcí, které nám hrozí, je mnohonásobně více, než proti kterým lze očkovat a musíme si tedy klást otázku: jak hodlám proti nim chránit sebe a své dítě? Jak hodláte své dítě chránit proti tuberkulóze, všem možným virům a baketriím způsobujícím všechny ty zimní virózy, proti EB viru, chřipce (která také dokáže zabít), spále, pneumokokům, hemofilům a meningokokům neobsaženým ve vakcíně, proti legionele atd? Plus proti salmonelózám, listeriózám, psitakóze, chlamydiím, plísním a parazitům ?
Co vás chrání proti těmto nemocem? Asi již svítá - váš imunitní systém. Tečka. Nic jiného. Kžadý ví, na co umírají lidi s AIDS -umírají na banální infekce, které pro zdravého neznamenají žádný problém.
A zásadní otázka na závěr: proč by imunita neměla fungovat na nemoci, proto kterým se očkuje? A co tedy vymýtilo ty nemoci, proti kterým se neočkuje? Víte, že v 19.století byla pro děti spála smrtelnější nemocí než pravé neštovice? A kde je teď? Připomínám, že její nebezpečnost se výrazně snížila ještě před objevem antibiotik.
K očkování: je třeba vědět, že všechna očkování, bez jediné výjimky, celkovou protiinfekční imunitu SNIŽUJÍ. Je to jejich mechanismus účinku, žádná konspirace.
Když víte, že všechny vakcíny imunitu snižují - proti nemocem, proti kterým jsou zaměřeny i proti ostatním, to je prosím vědecky prokázáno - jak by mohly vaše dítě ochránit?
Jak můžete zvýšit odolnost proti jakékoli nemoci prostředkem, který snižuje protiinfekční imunitu?
čtete ty příspěvky? "moje dítě bylo očkované a od té doby je stále nemocné...." nebo "moje dítě bylo očkované a jeho zdravotní stav se nezhoršil" - pisatele odlišuje jen větší či menší míra štěstí. Viděl jste někdy příspěvek ve stylu "moje dítě bylo stále nemocné, dali jsme ho očkovat a od té doby je zdravé"? Já jsem nic takového neviděla a neuvidím, protože to je biologicky nemožné.
I když mohou být lidé, kterým po očkování ubyly akutní nemoci, neznamená to lepší zdraví, naopak. Zdraví je totiž schopnost reagovat, ne pouhá neexistence příznaků. Takoví lidé při bližším prozkoumání mají zdravotní problémy.
očkování jen potlačí schopnost akutně reagovat na infekci, což zvýší riziko její chronizace nebo atypického průběhu. Staří praktikové věděli, že si mají dát pozor na případy spalniček, které se tzv. nechtěly vyrazit. Tj. případy spalniček bez vyrážky. Klinická zkušenost byla, že tito pacienti mají vyšší riziko neurologických problémů. Když se podíváme na četnost autismu po přirozených spalničkách a očkování proti nim (což je de fakto jen zabránění "vyražení" vyrážky), je to dost přesvědčivé.
Měl byste si přečíst články dr. Obuchanyč na těchto stránkách, abyste věděl, o čem píšete.

Pridať nový príspevok