Re:Re:Re:Re:viac choré?

alena | 12.11.2012

vsetky dostupne informacie,ktore porovnavaju zdravie ockovanych a neockovanych deti su v prospech neockovanych...Lekari,,ktorí maju tu moznost porovnavat svojich detskych pacientov - ockovanych a neockovanych - pozoruju,ze tych neockovanych vídavajú viac-menej en na preventívnych prehliadkach...takze to svedci o ich dobrej (vakcinami neposkodenej) prirodzenej imunite...(ak aj su chorí,tak sa za 2-3 dni vyliecia sami doma a nemusia ist k lekarovi).
Ktorych konkretnych chorob v zahr. sa tak bojite? -budte konkretna. Ked sa totiz pozrieme napr. na tie epidemie mumpsu u plne zaockovanych dospievajucich a mladych dospelych (nedavno v ČR) - co v skustocnosti sposobila ta "skvela" vakcina? ...iba posunula vnimavost na ochorenie z detskeho veku-kedy je najmenej komplikacii - do veku puberty a dospelosti, kedy je paradoxne najviac komplikacii !!! a tie plne zaockovane deti este museli niest aj riziko neziaducich ucinkov podanej vakciny v detstve ! (v sucasnosti najobavanejsia MMR vakcina...) O naklady sa nestrachujte - keby vsetci na SK boli tak malo chorí ako ja a moje deti a cerpali z poistky, ktoru si hradia to minimum co ja (takmer nic), tak by sme na SK mali uroven zdravotnicctva minimalne ako vo Svajciarsku ! (naposledy som bola u obvodneho asi pred 3 rokmi...ak citim,ze na mna aj nieco lezie SAMA si KUPIM caje, propolki, homeopatika, vit. D, vit. C a za 2 max.3 dni som fit-bez potreby navstevy lekara a bez potreby cerpania penazi zo zdravotnej poistovne-(btw.recept na Paralen aj tak nepotrebujem-antipyretikam sa velkym oblukom vyhybam...) Ked si len v mojom okoli porovnam zdravie ockovanych a neockovanych - tie tzv.plne ockovane deti su nonstop chore,zlto-zelene sople,kasel, priedusky, anginy, niektore maju 1,5 roka a uz 5.-te ATB a navstevuju uz aj imunologa pre poruchu imunity-oslabenu imunitu-ale ockovat sa musia "veselo" dalej,lebo vraj keby mali dat kazdemu dietatu s oslabenou imunitou kontraindikaciu dalsich ockovani,,tak to by bolo "prilis vela" neockovanych deti...a tie neockovane deti - zaujimave- okrem neskodneho priesvitneho soplika ,s ktorym netreba ist ani k lekarovi - nic...aj tu na tychto strankach k tomu najdete info,len treba hladat, studovat a zaujimat sa...

Pridať nový príspevok