Re:Re:Re:Ad Šišulák

MUDr.Ludmila Eleková | 03.11.2012

Jurajovi:
Asi nevíte, že farma firmy nenesou za vakcíny finanční odpovědnost, byly jí zbaveny zlváštními zákony. Důvodem byla právě četnost nežádoucích účinků a potenciálních žalob. V USA mají zvláštní zákon, který to upravuje, platí od roku myslím 1986.
Takže je zřízen fond, do kterého jde z každé dávky vakcíny zvláštní daň a z toho se platí poškození. Fakticky si tedy platí poškození sami pacienti. Už z něj vyplatili miliardy, dokonce za autismus. Rodiče ale nesmí použít slovo autismus, musí chtít odškodnění za encefalopatii. Autismus je fakticky encefalopatie s hlavním symptomem změna chování.
A to jen v zemích, kde nějaké odškodnění je. Když u nás někdo utrpí poškození po správně provedeném očkování, má prostě smůlu. Na nikom si nic nevezme, ani na výrobci, ani na vládě, ani na doktorovi.
farma firmy nemají absolutně žádný zájem na bezpečnosti vakcín, protože za to neplatí. To je fakt, ověřte si to.
Nemusíte chodit daleko do historie, stačí dva roky zpět k prasečí chřipce.
K autismu: tvrdit, že jde o časovou shodu s očkováním, je obvyklý trik. Já viděla děti, které se staly autistickými po prvním očkování ve věku několika měsíců nebo naopak mnohem později. Bez ohledu na věk měly společné jen jedno. Vakcínu. Jenny McCarthy mluvila osobně s více než 50000 rodiči, kteří jí řekli totéž: zdravé dítě, očkování, autismus. Náhoda? Hodně divná.
Kdyby to byla jen shoda okolností, musel by existovat adekvátní počet dětí, které se staly autistickými v "typickém" věku před očkováním. Znáte takové? Já ne.
Něco takového se o generaci dřív nedělo, o něčem takovém jsem se na medicíně neučila. Ty děti mají zcela nový syndrom, který ještě před cca 30 lety nebyl, nebo byl natolik vzácný, že nevzbuzoval zájem.
A k časové shodě jedna poznámka. četla jsem nedávno článek o neurologických NÚ po pertusové vakcíně. Autoři diskutovali různé projevy a výslovně uvedli, že protože symptomatologie těchto poškození není typická pro pertusovou vakcínu, tak právě ČASOVÁ SOUVISLOST s očkováním je důležitá pro diagnózu.
Vždyť právě takto dochází k pokroku v medicíně, že si někdo všimne souvislosti. Pacienti s určitou nemocí nebo syndromem mají v anamnéze opakovaně určitý faktor. Pokud nejde o autismus a očkování, tak se to bere vážně a zkoumá se to.
Tak se například zjistilo, jak se přenáší infekce z mrtvol a způsobuje streptokokovou sepsi, horečku omladnic. Tak se zjistilo, že thalidomid způsobuje vrozené vady končetin. Atd.
Nejdřív si zjistěte fakta, nepřebírejte nesmysly z médií, které vlastní titíž lidé, kteří vlastní farma firmy.
A jak se říká, čí chléb jíš, toho píseň zpívej.

Pridať nový príspevok