pri čítaní toho článku pani alena ma napadlo, kedysi keď som hľadal info o mycobaktériach a imunitnej reakcii org. na ne, som našiel možno zaujímavé info.- na B-lymfocytoch sa nachádza receptor pre mycobaktérie a EBVirus. Nebolo tam okolo toho už nic viac rozoberané. To mi vnuklo odpoveď na mnohé otázky. Zistil som, že imunitná reakcia, symptómy a komplikácie pri mononukleóze, tuberkulóze a leukémii sú rovnaké. Ďalšie hľadanie ma priviedlo k ďalším odpovediam na otázky.
Mycobaktérie, EBVirus, CMVirus sa reaktivujú pri oslabení Th1 imunity v dôsledku stimulácie Th2 protilátkovej imunity očkovaním, čo vedie k aktivácii, proliferácii a transformácii lymfocytov na blasty. A čo to má spoločné s leukémiou? To, že jednou z možných príčin leukémie je tuberkulóza krvi, spôsobená očkovaním.
Nehľadal som to len tak, nešlo mi do hlavy prečo sa zomiera na invazívnu mycobakteriálnu sepsu pod dg. leukémia a ako bonus liečby aj hubovú sepsu. Hľadali sme teda viacerí, čo si myslím že to je úlohou lekárov. Ale oni nič nehľadajú, pretože by museli priznať nepríjemnú pravdu.
Už som to v jednom príspevku písal pri náleze neutropénia (až vymiznutie granulocytov) - lymfocytóza (nález blastov-transformácia lymfocytov na blasty) treba vždy trvať na vylúčení/potvrdení tuberkulózy z vakcíny, tuberkulózy krvi. Nedajte sa oklamať, lekári ani sami možno netušia. Píšem jednoducho, a to preto že som stratil reč, ale vrátil sa mi zrak.
Re:Re:Re:Re:konspiracne teorie
ferko | 06.11.2012