Homeopatií léčím většinou chronické nemoci, někdy psychosomatické, ale také autoimunitní, alergie, poruchy chování u dětí, sníženou imunitu apod. Nemoci, které jste jmenoval u nás neléčí homeopaticky prakticky nikdo, protože pacienti obvykle skončí v nemocnici a tam to prostě nejde. Ovšem zápal plic jsem si vyléčila sama sobě homeopaticky, znám lékaře pediatra, který tak léčí i děti, hepatitis se dá léčit /viděla jsem případy), zášrkt a tetanus homeopaté léčí od začátku a vlastně všechny vámi jmenované nemoci byly a porůznu na světě jsou léčeny homeopaticky. že je vám to zatěžko uvěřit, je mi líto, ale je to váš problém. Fakta jsou, že se to homeopaticky léčí. Viděla jsem studii o homeo léčení pacientů s plicními nemcoemi léčenými na JIP, kdy homeo léčba přidaná ke konvenční zkrátila dobu nutné intubace, podávání kyslíku, zlepšila plicní funkce a zkrátila dobu hospitalizace a to statisticky významně, Ta studie proběhla na vídeňksé klinice a výsledky byly publikovány v časopise Chest, což je renomovaný lékařský časopis. A takových studií je spousta. Jen není zájem o nich mluvit.
A velmi bych ocenila, kdybyste mi poskytl nějaké důkazy o tom, že homeopatie je nechutný byznys. O ceně léků jsme se spolu bavili. Balení cca 70Kč, tj cena léku kolem 7-10kč, stejně jako u jakéhokoli výrobku prodávaného v maloobchodě. Protestujete stejně vehementně proti cenám alopatických léků nebo i chleba? Snad si nemyslíte, že když si něco koupíte v obchodě, že celou částku, kterou jste zaplatil, dostane výrobce? 20% sebere stát. Fakt netuším, co za byznys se dá nadělat s léky v ceně 70Kč. A jde-li vám o cenu homeopatického vyšetření - platíte čas a kvalifikaci, jako všude jinde, platil byste i u konvenčního lékaře, kdyby vyšetření nebylo hrazeno z pojištění a to nejspíš mnohem více.
Mluví z vás závist a neznalost, negativní emoce, které mají původ bůhví kde. Já jsem jen zmáčkla nějaký váš knoflík a spustila starý program, jen netuším jaký. Jak se říká, potrefená husa se vždy ozve. Co ve vás trefila zmínka o homeopatii?
Re:Re:Re:Re:Re:Re:len tak dalej
MUDr.Ludmila Eleková | 30.10.2012