emocie?

Jozef Šišulák | 28.10.2012

Mne sa p.Fillo Váš emotívny prístup k problematike očkovania na rozdiel od istého pána páči.Myslím,že sú na mieste a sám niekedy zažívam veľké emocie,ked čítam o zabitých deťoch vakcínami/Maroško/.Som hlboko presvedčený ,že ho majú na svedomí.Neprajem nikomu mič zlé,ale chcel by som poznať ich reakcie ,keby sa niečo podobné stalo ich deťom alebo vnúčatám.Mám na mysli aj tých štyroch "mušketierov" s titulmi a funkciami z titulku.Ich vedomie a svedomie musí ticho plakať voľakde v kúte ich obrovského ega.Ich arogancia a bohorovnosť nemá hranice a nehanbia sa šíriť polopravdy a klamstvá pred očami laickej verejnosti a strašiť ľudí chorobami a tak nahanať ovečky famapriemyslu,ved aj im sa ujdú nejaké omrvinky z ich bohatého stola.Takže p.Fillo len smelo do nich a hlavne verejne odhalovať ich klamstvá,treba rozpútať verejnú diskusiu o povinnom očkovaní a zainteresovať do toho posalncov NR,hoci o nich nemám žiadne ilúzie,ale v súčasnom systéme majú oni zákonodarnú moc.Hoc vieme na čo používa očkovanie WHO v záujme NWO a ich snahy o svetovládu.A naše zdr, je v ich úplnom vleku a područí.

Pridať nový príspevok