Re:Re:pravda

hladajuci otec | 27.10.2012

malokedy sem nieco napisem. skor mi tato stranka sluzi ako rychly rozcestnik do sveta. avsak pri diskusiach v bioetickej rovine /v ktorych sa angazujem v akademickej sfere/sarkazmus ci ironia dost skodi a az znehodnocuje argumentaciu, ktoru prezentujute. odporcovia antivakcinacnych lekarov, aktivistov a rodicov maju potom tendenciu znehodnocovat argumenty ktore prezentujete. sam vidim ze viete logicky uvazovat a vyvodzovat logicke zavery v duchu evidence based medicine /nedavam pozor na gramatiku/. a preto su ctim vase aktivity. chapem aj vase odovodnenie. ale to co vam aj inym ludom velmi skodi je prav ten emocionalny naboj ktory je intenzivne pritomny na niektorych miestach. ovela vacsi ucinok ma chladna racionalna argumentacia bez vnasania emocionality a parcialneho prenasania problemov do personalnej roviny.to totiz sposobuje ze vasi oponenti vitaju parcialne prenasanie odbornych problemov do personalnej roviny. lebo sam nemate doklad o absolvovani medicinskeho vzdelania /napriek tomu ze vase poznanie v tejto vakcinacnej problematike moze byt vacsie ako u vacsiny lekarov ktori maju diplom, osobne to aj predpokladam ze je to tak/. a presne toto im v diskusiach vyhovuje ak obcas sklznete do personalnej roviny. viem ze je velmi tazke udrzat sa pri otvorenych klamstvach vakcinacnej lobby v medziach merita problematiky /sam s tym obcas bojujem/ ale myslim ze je zbytocne im dobrovolne nahravat na smec. inak som vam velmi vdacny za pracu ktoru robite aj ked zdravotnicky system ma iny pohlad na vec. z mailov ktore som nedavno dostal som si dovolil vam napisat tieto poznamky aby to prospelo dobru o ktore vam ide. a nielen vam ale aj inym ktori su ochotni hladat pravdu v dobe, kde to moze byt neprijemne, zosmiesnovane az sankcionovane. prajem pekny den vsetkym hladajucim

Pridať nový príspevok