Re:Re:Re:len tak dalej

ivan | 26.10.2012

pani doktorka, to nie sú tie prípady ktoré sa prepierajú v médiách, to Vám zjavne ušlo, to sú len prípady pacientov ktorých som ja sám a osobne zažil a prežil.
Viete, ak by ste nemali MUDr. pred menom tak OK. Ešte ako študent medicíny som tušil že to v medicíne nebude len čiernobiele a potom prax ukázala, že je to veľmi farebné, občas až príliš. Odrazu prišiel internet a diskusné fóra a všelijaké stránky a s hrôzou som zistil, že medicína je čiernobiela a že Dr. Gúúúúgl je ten doktor House a všetci ostatní sú tupci. Viete, nehnevajte sa na mňa, napíšete siahodlhý článok ktorý sa tvári veľmi múdro s citáciou od Lancetu až po Himaláje a potom to zaklinčujete čiernobielym o hemeopatii a pod. Ozaj a ak by ste mali pred sebou pacienta s meningokokovou sepsou tak aké homeopatiká by ste mu nasadili ? A tí angličania sú fakt tupci, že sa očkujú proti meningokokom, stále tvrdím že to očkovanie najviac škodí kolebom pediatrom. Prepáčte za názor, ale mám ho taký, ale nepotreboval som si pečítať na internete, stačilo mi vidieť a prežiť videné.

Pridať nový príspevok