Máte naprostou pravdu, já jsem nenapravitelná idealistka. Je mi jasné, že pro prachy většina lidí udělá cokoliv.
A také vím, že ti ověnčení tituly nejsou vždy ti nejkvalitnější jedinci a ani nejchytřejší. Mnoho blbů umí šplhat po kariérním žebříčku a vybudovat si neotřesitelnou pozici. Pak už to je samoudržovací mechanismus, jednou je to doc. nebo prof. nebo PhD a tak má automaticky patent na rozum.
Určitě to je kombinace hlouposti, nevzdělanosti a normální chamtivosti a přebujelého ega. Musí tam být ten osobnostní základ. Což mi připomíná, že dříve jsem měla v ordinaci dealera farma firmy určitě tak dvakrát měsíčně. Když jsem jim řekla, co si o nich myslím a že mě zajímají pouze skutečně nové léky, nikoli variace na staré, vyhodila jsem dealerku, která mi chtěla do čekárny pověsit reklamu na Coldrex, rovnou jim říkám, že o vakcínách nepotřebuji nic slyšet, od té doby mám pokoj a cca 10 měsíců ke mně nikdo nepáchl. Přestože momentálně určitě obrážejí praktické lékaře s vakcínami proti chřipce a vychvalují tu svou nejlepší.
Re:Re:oni tomu opravdu věří
MUDr.Ludmila Eleková | 26.10.2012