Víte, co je asi nejhorší? Oni (vakcinologové) tomu skutečně věří. ŽE očkování posiluje imunitu, že NÚ jsou jen náhody apod. Od té doby, co znám skutečná fakta o očkování, se snažím přijít na to, co se jim děje v hlavách. Jakými cestičkami to tam běhá. Protože pokud jsou to vědecky myslící lidé a jsou konfrontováni s odlišným názorem, měli by ho zkoumat. Ne osobně útočit na jeho autory, ne prostě jen opakovat dokola své řeči. Měli by vidět skutečný stav dnešních dětí. Mělo by je zajímat, že někdo upozorňuje na možná úmrtí.
Nic z toho nedělají, dělají to, co jste si právě přečetli. Je to na stejné úrovni jako dementi politiků: není to pravda, není to pravda, přesto každý pozná, kdy politik lže.
Měla jsem možnost osobní výměny názorů s našimi exempláři a zažila jsem totéž. Nulová výměna informací, dva monology. Ale neschopnost dialogu je na jejich straně.
Důvodem je možná to, co opakovaně napsal RNDr.Marek Petráš, provozovatel webu vakciny.net. Napsal mně osobně a nedávno nepřímo o prof. Strunecké, že máme asi obě poškozený mozek z vakcín, které jsme dostaly. On je zjevně tak mimo, že neví, co píše. Ano, byly jsme obě očkovány, stejnými vakcínami jako dr. Petráš (je jen o rok starší než já) a ostatní prominentní vakcinologové u nás i na Slovensku.
Jejich výplody jsou důkazem negativního působení složek vakcín na nervovou soustavu, někomu holt skutečně hrábne.
oni tomu opravdu věří
MUDr.Ludmila Eleková | 25.10.2012