Re:Re:Najlepsi lekar

Jao | 24.10.2012

Pani doktorka ďakujem za veľmi presnú diagnózu.
Dokonale ste to vystihli v pár vetách. A takisto výborný článok o novej paradigme v medicíne. Neušli mi ani iné Vaše vystúpenia v televízií a internete. Veľmi pekne ďakujem za Vašu prácu a osvetu.
Tiež nerozumiem ľuďom, ktorí sa prezentujú "vtipnými" reakciami na nezdravý spôsob stravovania ako: telo má ísť do hrobu zhumpľované, alebo na niečo musím zomrieť a podobne.
Bohužiaľ sme každodenne zaplavení klamavou reklamou farmafiriem a tak si mylne myslíme, že po "dobrom" kuse mäsa a plného taniera hranoliek si dáme tabletku na zažívanie a je to vyriešené. Nebudeme sa nafukovať v autobuse ako balón, po vypití tej bielej mŕtvej vodičky budeme chránení pod parazólom imunity a budeme sa cítiť skvelo. Že keď nás bude bolieť hlava, tak si dáme turbo ružovú tabletku, ktorú už netreba ani zapíjať vodou ...
Práve tá otázka, ako budem fungovať, keď budem starý, ma viedla k rozhodnutiu nejesť mäso, ale hlavne surovú stravu, venovať sa rekreačnému športu a jóge. To bolo asi pred 30-timi rokmi. Vtedy som bol terčom rôznych vtípkov, posmechu a častého klopania si na čelo svojho oponenta. Ale dnes môžem s kľudom povedať, že stále mám všetky orgány a dokonca aj funkčné, čím sa mnohí moji vrstovníci pochváliť už nemôžu.
Z druhej strany, deti prekonávajú školské chrípkové obdobia bez toho aby sa ich to týkalo. Úžasná otázka mojej dcéry, na ktorú som veľmi hrdý bola - tato, prečo my (máme dvojičky) nemôžme byť choré ?

Pridať nový príspevok