Dobrý den,
mám podobný problém jako p.Milena. Jen s tím rozdílem, že první očkování Hexa proběhlo bez jakýchkoliv příznaků. Při druhém očkování hexy ji ale do druhé nožičky oočkovali Synflorix. Následovaly 3 týdny, během kterých mi malá odmítala jíst, kroutila se u toho,přestala kakat, přestala spinkat,byla nerudná,přestala mi povídat i smát....a tak nějak reagovat na okolí. (Jsou jí nyní 4 měsíce). Jako by se vrátila o 2 měsíce zpátky ve vývoji...:-( VOlala jsem to své lékařce, která mi řekla, že je to příznak toho, že má hlad a ať jí dávám kašičky a příkrmy... Jenže malá má faldíky snad všude, mléko mám, takže to mě přimnělo hledat na netu...co by to mohlo být... A ejhle...teď si vyčítám,že jsem slepě důvěřovala a nic si nezjistila o očkování. a o žádných vedlejších účincích v ordinaci nepadlo ani slovo....V pondělí jsme šli na kontrolu,kde mělo proběhnout další očkování, již III.hexa a synflorix...ale již jsem odmítla...Konečně se malá "vrátila do normálu", směje se od rána do večera, baští,brebentí a čumákuje kde se co šustne (šátkuji). Ráda bych se optala, co je pravdy na tom,že když očkování rozdělím dostane potom daleko více "nosičů" vakcín,např. rtuti než při jedné dávce hexy? A jaké jsou varianty očkování třeba jen na některé nemoci..např.tetanovku..? Prý by dostala Infanrix -hib 2x,Engerix 2x a Imovax 5x... Dá se zjistit, kolik tyto látky obsahují "škodlivých nosičů" ? Nežádoucí účinky jsem si prý měla zjistit na netu... Nemohlo tu reakci vyvolat kombinace dvou očkovaných látek...a vlastně 7 očkovaných nemocí? A ještě jednu otázku, proč vlastně nevezmou dítě pak do školky,když není očkované? koho tedy může ohrozit,když ostatní děti jsou "očkované"a tudíž chráněné?
Re:Re:1.dávku hexy máme, ale nechci pokračovat
Petra | 28.11.2012