Dobrý den, dovolte mi, abych sdělila zkušenost mé známé, která musela nechat dát očkovat syna proti, bohužel nevím čemu (tetanus ...?), vím jen, že to bylo povinné očkování. Ona sama vyznává alternativní způsob života, odmítala očkování, ale musela "ze zákona". Syn se tehdy složil, objevily se komplikace, v současné době musel přerušit studim VŠ ne již na rok, ale na 2 roky, jelikož se znovu objevil únavový syndrom, se kterým se potýká právě od onoho očkování. Známá tvrdí, že má zjištěno, že tehdy vakcína byla dokonce prošlá. Nevím, je to vůbec možné ? Nesoudí se,protože na to už nemá sílu, sama je poživatelkou invalidního důchodu, samoživitelka. Tak jsem jen chtěla přidat můj poznatek. Já sama se nechávám očkovat proti chřipce už asi 4. rok, poslední očkování už jsem byla nalomená, ale ne proto, že bych slyšela o škodlivosti, sama jsem si vydedukovala, že si vlastně nechávám o své svobodné vůli vpravit do těla něco, co tam nepatří - jak se asi mé tělo k onomu cizopasníkovi chová - ćizinec pomáhá nebo škodí ...? Chřipka mne nenapadla právě oněch několik let, ale možná je to i proto, že postupně měním styl a způsob života, chování a tak ..., po přečtení článku,paní doktorko, se více utvrzuji v tom, že má intuice byla správná. Pozdě bycha honit, už se stalo, nechala jsem se oočkovat, ale mám za to, že příští rok už do toho nepůjdu. Děkuji vám za váš článek a vaše postřehy. Zatím chodím darovat stále krev - jaký na to máte prosím názor, mám pocit, že bych také neměla, nevím.
[email protected]
Re:Zkušenost s očkováním a dárce krve
Taťána | 24.10.2012