Môžem potvrdiť sama na sebe a svojej rodine. Pred ôsmimi rokmi začalo moje peklo na zemi . Dala som si pichnúť vakcínu proti chrípke a pneumovakcínu v kratučkom časovom odstupe a čakala aká budem odrazu zdravá. No od tej doby len bronchitídy, gastritídy, zápaly hrdla, čoraz dráždivejší kašel. Pani doktorka vie o čom píšem potom ako zaočkovali moju vnučku dostala rakovinu neuroblastóm. V prepúšťacej správe má napísané: reakcia na BCG vakcínu pol roka po očkovaní BCG.
Mňa zachránila homeopatia pred úplným kolapsom organizmu. Zlyhalo mi trávenie , na pečeni sa vytvorili hemangiomy, na maternici myomy. Išlo to jedno za druhým , po ôsmich rokoch sa mi zmenšili myomy, hemangiomy, kašel mám vyliečený po ôsmich rokoch HOMEOPATIOU a ja som už neverila že prestanem niekedy kašľať. Prestali mi zaberať antibiotiká a akékoľvek chemické lieky, ktoré sedem rokov nepotrebujem vôbec.
Veľa vecí som pochopila až keď ochorela moja vnučka aj duchovných aj duševných a neviditeľných okom. Maličkú zachránil pred istou smrťou jeden liečiteľ po telefóne a to som sama zažila ako po jeho telefonátoch naskakovali biele ,červené krvinky ,čomu ani lekári nechceli uveriť že sa behom jednej hodiny takto môžu zlepšiť krvné hodnoty po toľkých chemoterapiach, ožiarkach a transplantácii kostnej drene.
Doporučujem prečítať si všetky knbihy od mudr. Teodora Rosinského a pochopíte to, čomu teraz neveríte a uvidíte čo ste nikdy nevideli.
Je to nadlho ale klobúk hlboko dole pred vedomosťami pani dr. Elekovej vie o čom hovorí a je oveľa ďalej ako my ostatní.
Verte tomu , že som sa naučila napojiť sa mentálne na svoju vnučku a posielať jej uzdravujúcu energiu keď som videla ako jej to pomáha a modlitba je tiež zázrak ak je úprimná. To som si overila aj tohto roku keď mojej staršej dcére úplne zlyhalo srdce a nedávali jej už šancu na prežitie povedali mi že už mala byť mŕtva , od pľúc až po ženské veci mala všetko zaliate vodou a srdce 15% fungovalo. Aj ona prežila a je zázrak že ešte žije. Bolo by toho veľa ako sa človek učí a naučí sa všetko keď ho život prinúti a keď nie život ho naučí.
Re:Re:vyborny clanok zabil posledny odstavec
irena | 19.10.2012