Ten článok je zjavne nekonzistentný, lebo na začiatku sa tvári vedecky a na konci homeopatia a echinacea a podobné vody z vodovodu.
Je trošku smiešne riešiť nežiadúce účinky z medicínskeho pohľadu, ak bude mať niekto zápal "slepého čreva" nemusí sa dať operovať, lebo aj operácia má riziko a možno to prežije. Ak bude mať niekto bolesti hlavy, nech si najprv prečíta nežiadúce účinky ibuprofénu a potom si ten liek najskôr nedá. V medicíne je to tak, riziko oproti prínosu ev. ceny. Ale je ozaj pravda, že homoeopatia riziká nemá, lebo tá voda z vodovodu asi moc neuškodí.
Čo lieči sezónne virozy, nachladnutia, chrípky ? NIČ ! ani žiadna homeoptaická somariny, lieči to imunitný systém organizmu. Stačí kľud, vyležať, tekutiny a hotovo a kto sa nebojí môže si dať niečo na bolesť hlavy a horúčku. Takže tak, ale ak by som chcel na homeopatii zarobiť , tak nič také nebudem tvrdiť. Výrobné náklady koruna, predajná cena euro, tak asi nejako. A čo sa týka očkovania, ja by som neočkoval, pretože očkovanie je najväčší nepriateľ detských lekárov. Ak by sa neočkovalo mali by viac roboty a riešili by viac závažných ochorení.
Že vraj nefajčiť, lebo škodí, veď toje na tom to dobré, škodí , prináša choroby a robotu doktorom,, tak fajčiť treba (aj keď ja by som si v živote nezapálil)....
chrípka
ivan | 19.10.2012