Jsem lékař s třicetiletou praxí praktika pro děti i dospělé + neurologie, dětská neurologie. Ze svých zlušeností mohu jednoznačně podpořit pohled kolegyně Elekové. Mnohokráte jsem ve své ordinaci viděl těžce poškozené děti po aplikaci Hexavaxíny, Engerixu, Prevenaru a jiných "bezpečných" vakcín. Šlo o mnohdy nenapravitelné devastující poruchy mozku včetně autizmu a eilepsie. Hodně pozoruji i změny chování a různé poruchy imunity. Většinou očkující pediatr ubezpečí vyděšené rodiče, že stav jejich dítete nemůže mít nic společného s daným očkováním. Dokonce takového jedince očkují dál a prohlubují jeho utrpení. Nedivme se, že statistiky nevykazují nijak dramatické procento vedlejších účinků. Tam se zapisují maximálně drobné komplikace, jako je lokální zarudnutí či zatvrdnutí v místě vpichu. Já sám jsem v roce 1985 dostal povinné očkování proti hepatitidě B (jako zdravotník) a zapaár dní jsem začal mít silnou poruch spánku, která trvá dodnes. Varuji všechny před jakýmkoliv nepovinným očkováním včetně chřipky. A u těch poviných oddalovat a snažit se jim popř. vyhnout. Kdysi jsem měl v registraci tři rodiny (asi 8 dětí), které razantně odmítaly jakékoliv očkování. Bylo to ještě v socializmu a tak jsem de fakto stál mimo zákon. Musím však říci, že žádné z těchto neočkovaných dětí NIKDY nebylo tak nemocné, že by mě muselo navštívit. Navíc většina z nich byla živena makrobioticky, což chemo-techno medicína rovněž odsuzuje jako hazard se zdravím dětí. Zdravější děti jesm ve svém tehdejším rajonu neměl.
.
Vakcinace destruuje imunitní systém
MUDr.Tomáš Lebenhart | 18.10.2012