Tým,ktorí tvrdia,ze homeopatia funguje len na zaklade placebo efektu:

alena | 19.10.2012

Tým,ktorí tvrdia,ze homeopatia funguje len na zaklade placebo efektu:
Ako potom vysvetlíte, ze funguje u dojciat a u zvierat?
Mam tiez informaciu od lekara-homeopata,ktory dava homeopatika proti takmer vsetkym chorobam,proti ktorym sa povinne ockuje (okrem ruzienky a Hep.B) a on ma skusenosti,ze dieta,ktore dostane homeopatika proti ciernemu kaslu, vytvoria sa mu protilatky...Ja som sa dostala k homeopat.liekom pocas tehotenstiev,kedy som nic ine ani nemohla ani nechcela uzivat-isla som do toho vobec nie s "vierou", skor tak-vsak uvidime...bolelo ma hrdlo,kupila som si na to homeo a zabralo...1.-krat clovek by mohol zapochybovat,ze mozno nahoda...ale odvtedy sa to opakovalo uz xy-krat a vzdy to zabralo-aj rodine a znamym...nemusela som ist vobec k Dr. a riskovat v cakarni,ze tam skor nieco horsie "chytim"...riadim sa tymito radami - nezrazat v ziadnom pripade teplotu,davam si homeopatika,caje(bylinne proti nachladnutiu a pod.,zazvorovy...),propolky a vzdy som za 2 max.3 dni fit a nemusim brat ziadne ATB - rovnako tak moje deti (napr. 4 r.syn-este v zivote nemusel brat ATB...)- a kolko poznam mamiciek len v mojom okoli,ktore na radu pediatra davaju na striedacku kazde 4 hodiny Nurofen a Panadol Baby sirupy a cipky proti horucke a tie deti idu z jednej choroby do druhej, uz brali X-krat ATB a to niektore maju len 1,5 roka !! Maju oslabenu imunitu-maju ist k imunologovi,ale este predtym ako maju od neho vysledky tak ich pediater bez problemov zaockuje dalsou davkou hexy a prevenaru - potom sa zisti,ze dieta ma naozaj oslabenu imunitu,ale nie je to stale este dovod na kontraindikaciu dalsich ockovaní - toto su tie "zauzivane" ale hlupe a nelogicke postupy vacsiny pediatrov,ktore dalej a dalej len viac a viac destruuju IS detí a rodicia im len zial slepo doveruju :-( Chvala Bohu,ze sa najdu Páni Lekári ako je Dr.Eleková !!! Aspon dalsim otvori oci!!!
A urcite sa na homeopatikach homeopati moc nenabalia-zatial kazdy homeo-liek od homeopata,ktory ich sam pripravuje ma vysiel len na 50 centov...(tie od Boiron v lekarnach su samozrejme drahsie-to uz je take masovejsie s tym Boironom,ale aj Oscilo mi uz niekolkokrat pomohlo rovnako dalsim kamaratkam a znamym...) A su aj skusenosti-studia, ked sa napr.porovnavali deti chore tusim na osypky,ktore boli liecene alopaticky a tie ktore boli liecene homeopaticky a samozrejme to vyslo neporovnatelne lepsie v prospech homeopatickej liecby. Alopatici,ktori rutinne davali detom antipyretika mali ovela vyssiu umrtnost detí...(presne by som to musela dohladat-resp.niekto nech hodi link-nech nemusim hladat...dakujem...) Ked potom prestali davat antipyretka,umrtnost im velmi vyrazne klesla...aj Dr.Buchwald homeopatii spociatku neveril,ale az skusenosti a pozorovania ho utvrdili,ze to jednoducho funguje...takze asi kym clovek sam nasebe nevyskusa nevie- a asi viac zien ich urcite vyskusalo a vyskusa hlavne v tehotenstve,pretoze vtedy nemame moc na vyber :-) a kde naozaj ziadne vedl.ucinky na plod nehrozia-cize bud pomozu a ked nie tak aspon neuskodia-ale mne doteraz vzdy pomohli...ja mozem len odporucat vyskusat...(hoci roky predtym som dala na radu lekarnika a kupovala si aj s kolegami drahe Coldrex Hot drinky a podobne a mylne som si myslela,ze ked nemam horucky,som "zdrava" a mozem chodit do prace...pravda je taka,ze moje telo uz nebolo schopne vobec vyprodukovat horucku - max.tak 37...alebo ziadnu...a potom "mudry" MUDr. mi odmietol dat PN-ku,lebo "vsak nemate teplotu"- keby sa pozrel do karty,vedel by,ze ja som pri chorobach nikdy teplotu nemavala-asi preto,ze od detsva,akonahle nieco na nas islo dostali sme od rodicov Paralen a u Dr.znova recept na Paralen :-) takze teraz konecne po rokoch neuzivania antipyretik som stastna,ze mam opat teplotu-hoci max.38,7...ale uz aj vdaka informaciam z clankov od Dr.Elekovej sa tesim,ze moj IS zasa spravne funguje a nenecham sa uz nijakymi rod.prislusnikmi nahovorit,nech si dam Paralen ("lebo vsak hned sa bude lepsie citit-bez teploty...")

Pridať nový príspevok