Vazena pani MUDr., dakujem Vam za Vasu obsiahlu odpoved. No bohuzial musim skonstatovat, ze ste ma absolutne nepresvedcili. Teda presvedcili, aby som sa nadalej na homeopatiu dival cez prsty ako na pavedu. Vasa odpoved mi velmi pripomina odpovede doktorov "vy houby viete" napr. pri otazkach ockovania. No staci si vyhladat Vami propagovany Sulfur 30C za 17 dolarov. Mal by podla nazvu asi obsahovat (nekonecne zriedenu) siru, no co vlastne tableta skutocne obsahuje, sa nedozvieme. S vysokou pravdepodobnostou to iste, co bezne tablety. Teda stabilizatory, Ecka a cukor. Akurat ze vylieci od akne cez hemeroidy, kasel az po dnu pomaly vsetky choroby. Zazrak! A to je ten homeo podvod. Navraviet naivnym ludom, ze ide o zazrak a vytiahnut z nich prachy. Nech sa paci, ja to nikomu neberiem a Vam prajem, nech Vam tieto obchody dobre idu. Ale v zasade ide o presne to iste, ako pri ockovani: je to nabozenstvo. Tak, ako ockovanie je v ociach doktorov neotrasitelna viera, tak to iste homeopatia v ociach ludi, ktori s radostou uveria hocicomu. Prajem Vam pekny den! (Ja ho pekny mam uz teraz, lebo som akurat usetril 17 dolarov, kedze si nekupim Vas "liek", takze mi ostane vecer na pivo :-)
Re:Re:Homeopatia je podvod
Neockujuci rodic | 18.10.2012