....náš malý syn má už cez dva roky a nepamätám, že by sa jeho pediatrička zaujímala čím ho kŕmime....(ak nerátam zhrozenie nad tým že sme po strate materského mlieka neprešli na umelé ale kozie), aby odporúčala zeleninu ovocie, aby radila ako stravu vyvážiť aby sme ho udržali zdravého a podporovali jeho imunitu.....ALE nezabudne sa nás stále spýtat či sme si to už "ROZMYSLELI" s tým (ne)očkovaním.....lebo : "riskujeme, riskujeme !!!"....veru riskoval som keď som ho nechal na piaty deň jeho začínajúceho života zaočkovať proti TBC....lebo som si nebol istý!!!!!! čo povedať doktorke v nemocnici....ako rád by som to vrátil spať, dnes by som ho ani z ruky nepustil !!!!, ani by som na tú prehliadku nešiel....verím že by sme do dnešného dňa neprekonali toľko zbytočných sopľov , kašľov, teplôt.....neustále sa točiacich okolo dýchacích ciest....
...tento nepodarený skorumpovaný systém nás nechce liečiť !!!! len udržať pri živote!!!! ...a to isté platí pri očkovaní....je to vytváranie si budúcich pacientov ....pre farma biznis je to ako nákup cenných papierov.....tie sa zúročia, a dokonca je to pre nich obchod bez rizika, lebo sú vlastne zaplatené už na začiatku keďže žiadna vakcína nie je zadarmo.....
...a aj preto nepošlem ani halier nadáciam do Afriky na nákup zdravia v injekčných striekačkách, a upozorňujem na to celú moju rodinu.... nech sa zamyslia aj nad tými všetkými nadáciami, ktoré nám hrajú na city....napriklad liga proti rakovine...AHAAAAA ja vravím skôr liga podporujúca rakovinu.....je mi ľúto tých dobrovoľníkov a dobrovoľníčok....keby tak vedeli čo hovorí o rakovine kniha "RAKOVINA – prečo stále umierame bez spoznania pravdy"...to by boli prekvapení ako mimo je väčšina z nás...
.....a keď vidím ako nejaká vymletá superstar či VIP persóna drží v náručí malého černoška kým ho "dobrodinec" v bielom plášti očkuje....nechce sa mi plakať...chce sa mi strielať!!!!!
HEJ a ešte jedna vec PROSÍM, naozaj PROSÍM všetkých pre ktorých je pán Fillo LEN INŽINIER.....prestaňte ho urážať, TITUL doktor a celé štúdium je na nič ak zabudnete na zdravý sedliacky rozum a hlavne zabudnete byť cítiacim empatickým človekom, a mimochodom jeho vedomosti sú na míľe vpredu od doktorských vedomostí.....za tých 6 rokov štúdia na lekárskej fakulte sa z nich stali polobohovia....ktorí sa nedokážu znížiť a pozrieť sa na vec z iného uhlu pohľadu....veď by predsa urazili svoj stav a asi aj sebavedomie, a žiaľ väčsina z nich si zvykla na to, že majú "vždy" pravdu a že sa im neodvráááááááva lebo ONI TO ŠTUDOVALI .... ateda len oni "najlepšie" vedia......nuž na to mám už len jednu pamätnú vetu pediatričky mojich známych: "Ak do týždňa nezaberú ani tieto DRUHÉ antibiotiká, čo som vám dala tak prídťe hneď v pondelok....predpíšem jej iné, mám ešte jedny v zálohe"
....nuž.....a skončili pri štvrtých....lebo až tie zabrali po 5tich týždňoch ATB liečby akéjsi "obyčajnej" virózy u 2 a pol ročného dievčatka
Takže najprv strava a až potom lieky
A pánovi Fillovi, veľká vďaka za mravenčiu prácu pri otváraní slepých očí...najmä tých rodičovských...a nech sa určite nenechá odradiť tým že nemá medicínske vzdelanie....aj tak by mu vzali prax a nedovolili oficialne liečiť za to čo propaguje....držím palce
kde je zdravy rozum ??????
fireman | 31.10.2012