Re:Re:Re:Nie je inzinier ako inzinier, vsakze :-)

NeDlouholudsky | 14.10.2012

jo a vdaka tomu ze som mal mumps v detstve, tak som teraz 100% plodny a nemam ziaden problem s potomstvom.... moj surodenec odo mna mumps nechytil a teraz ma vazny problem s detmi......hups..... toto dosahuje "moderna" medicina v sucasnosti..

potom je tu tisice parov co by chceli deti a uz im taha na 40 a deti sa nedari mat.... vsak nevadi zase pride GSK alebo iny... "zachranca" a za 5-10 tisic eur im "pomoze" mat deti :-)))))))))))

najprv ich o deti pripravi ockovanim MMR a potom ich "zachrani" :-)))))) viva la firma "Monsanto" a podobne molochy, ze? :-)))

a teraz ani nemozem ruzienku preniest teda povedme na svoju dceru, kedze som po jej prekonani uplne na ruzienku imunny...

ciez to co pisete Pasteur su uplne sprostosti.... ktore som tu hned vyvratil na sebe........ vy opisujete len vseobecne bezcenne kydy ktore sa siria v spolocnosti ako viroza na jesen, o ktorej si kazdy hlupak tiez mysli ze ma "chripku" tak sa bezi proti chripke (teda v skutocnosti viroze) zaockovat :-))))))

v socializme bolo dobre to, ze bezne detske choroby sa detom "nechavali", a ani statu nebolo luto ze teda rodicia matky museli s detmi zostat na OCR.... lebo sa to oplatilo aby populacia bola premorena mumpsom, ruzienkou a aj kiahnami.... proste sa to oplatilo DO BUDUCNOSTI.....

Husak nebol celkom idiot a ani vtedajsi epidemiologovia neboli hlupaci. co sa o tych dnesnych papierovych a kufrikovych neda povedat.... ked niekto pride s velkym kufrikom, tak bdue ockovanie aj proti dychaniu cerstveho vzduchu, ze? ;-)))))))) a sucasne k tomu vymielacia kampan vo vsetkych mediach, novinach, internete a dehonestovanie kazdeho s opacnym nazorom..........ako sa to deje v sucasnosti

Pridať nový príspevok