100% suhlas s panom Fillom
vazne sa neda co ine tomuto expertovi odpisat....
preco som od ziadneho lekara v zivote nepocul.......dodrziavate prisun vitaminu C? mate dost vitaminu D?....... co vobec tak zvycajne jete?...... to nikoho nezaujima z "panov doktorov", to je podla nich nejaka "new age medicina" :-D
ale zato kazdy pan doktor vyrukuje SCHUDNITE!.... OCKUJTE!...... POZIERAJTE LIEKY!!!...... to vie kazdy jeden.... ako cez kopirak :-))))
Moj nicim neockovany!!!! potomok je menej chory (minimalne) ako ja.... ja som plne ockovany (bohuzial) a moja imunita ma nieco zazite a za sebou a teda by som mal byt menej chory ako moj maly neockovany potomok,
hups, nieco tu teda nesedi, resp. smrdi..... a poriadne smrdi.....pachne............fuj........
je mi luto ze mi posrali zivot ockovaniami, mohol som mal o "milion" menej chripok, angin, zapalov priedusiek, mohol som pozrat o stovky kilogramov menej Tetracyklinov a inych sraciek... mohol som mat v lepsom stave zuby... v lepsom stave cely organizmus.....
a ajtak som mal mumps, kiahne, a ruzienku....
cize pan Pasteur, ocividne ste asi nevedoma prostejsia cast populacie, ale to nevadi takych ako vas je aspon 60-80%
Re:Re:Nie je inzinier ako inzinier, vsakze :-)
NeDlouholudsky | 14.10.2012