Tak to by som chcel vidieť JEDNÉHO JEDINÉHO očkujúceho lekára na Slovensku, ktorý reálne znáša (negatívne) dôsledky očkovania, ktoré vykonal na svojom pacientovi.
Keby ste mal trochu poňatia o slovenskej realite, tak by ste vedel, že na Slovensku za negatívne dopady očkovania nie je zodpovedný ABSOLÚTNE NIKTO.
Takže v tomto by to bolo úplne fifty-fifty, aj keby som písal vyslovené bludy, čo ale nerobím. Naopak: snažím sa k informovaniu pristupovať maximálne zodpovedne, nepíšem veci bez podkladov (aj keby som o nich bol na 100% presvedčený), a keď niekto dokáže, že som sa mýlil (alebo som niečo chybne preložil), tak sa opravím. Ale to sa, kupodivu, stáva extrémne zriedkavo, pretože zástancovia povinného očkovania takmer nikdy nie sú schopní zostrojiť podložený logický argument (na rozdiel od mňa a ďalších zástancov slobodnej voľby v očkovaní).
A krvácajúce jehovistické dieťa sem nepleťte. Je obrovský rozdiel medzi vysoko rizikovým preventívnym opatrením u úplne zdravého dieťaťa, ktorému akútne nič nehrozí, a vysoko rizikovým zákrokom u akútne chorého/zraneného dieťaťa v ohrození života.
Ak tu je niečo vyslovene amorálne, tak je to šírenie vakcinacistických bludov v TV osobami ako prof. Dluholucký, ktorý trepe vyslovené nezmysly, na ktoré nemá absolútne nijaké vedecké podklady, z čoho bol usvedčený už mnohokrát, ba dokonca ktoré sú v očividnom rozpore s aktuálnymi štatistikami a vedeckými štúdiami, z čoho už taktiež bol usvedčený mnohokrát. Tak toto je u mňa AMORÁLNOSŤ par excellence.
Re:Re:Re:Prosím pekne
Ing. Marián FILLO | 10.10.2012