Re:Re:Re:Prosím pekne

Romana | 09.10.2012

Zeptám se z druhé strany , čeho se jako matka bojíte u svého dítěte, když je očkované. Přece je očkované proto,jak je u vakcín podáváno,aby nemoci proti kterým je očkováno nechytlo a mělo proti nim vytvořenou imunitu ne? Takže pokud se vaše očkované dítě setká z neočkovaným a to nedej bože mělo nějakou z nemocí na které bude Vaše dítě očkováno, nemůže ji přece Vaše dítě chytnout ne. Právě proto ho snad dáváte očkovat, aby se mu vytvořily protilátky a ono tyto nemoce nechytlo. A nebo je to ve skutečnosti vše jinak a i Vaše očkované dítě zdaleka nemusí mít vytvořeny protilátky, nebo mu protilátky klesly nebo zmizely úplně a je tím pádem na tom stejně jako neočkované po nějaké době od vakcinace. Jen s tím rozdílem , že neočkované nemá v těle přídavné látky z vakcín.Když totiž sleduji případy výskytu černého kašle a přiušnic v poslední době, je zajímavé , že byly převážně u očkovaných skupin na tyto nemoce. Takže upřímně já bych se bále se svým neočkovaným dítětem spíše Vašeho očkovaného. Protože očkování zdaleka neznamená , že tou nemocí neonemocní, že má dostatek vytvořených protilátek, nebo vůbec žádné. Naopak neočkované se kolikrát popere s nemocí lépe jako organizmus nezatížený chemií z vakcín, než proočkovaný jedinec se sníženou imunitou. Takže je opravdu otázka kdo koho se má bát. A pak takové moje malé svědomí, pocit , mě opravdu vadí , že moje dítě by mělo být očkováno vakcínou u které se prováděly klinické studie na nedonošených dětech narozených rovno , nebo méně jak 28tt. Ta představa , že tyto děti bojují o přežití a je na nich dělán tento dost hrůzný pokus, při kterém snad ani nechci vědět kolik dětí to nepřežilo, mě prostě morálně brání toto používat na svých dětech. A povídání typu, že prostě někdo musí být jako v ruletě obětován neberu. Každý když by se to stalo jeho dítěti tak pak změní náhled na vakcíny a nikdo vůbec nikdo nemá právo přemýšlet a konat v tomto duchu, že pár dětí prostě umře pro ostatní.Děti jsou to nejcennější co máme a žádné nemá a nesmí být obětováno pro jiné. A dovětek ,své první dítě jsem očkovala hlava nehlava vším pěkně podle plánu, od malička, pak měl NÚ, které samozřejmě MUDr. popřel. Druhé už zvažuji , přemýšlím na co očkovat a kdy , ověřuji, zjišťuji a bezhlavě už nevěřím pediatrům..

Pridať nový príspevok