Re:Re:Re:otrasne co vsetko napisete

Ing. Marián FILLO | 09.10.2012

Trestných oznámení okolo očkovania už bolo podaných niekoľko, ale buď sa tým prokuratúra/polícia odmietla zaoberať, alebo to nejak zahrali do autu. Skrátka: cesta zarúbaná.

O fungovaní zdravého rozumu v slovenskej štátnej správe a súdnictve mám po viacerých osobných skúsenostiach a skúsenostiach mojich priateľov veľmi vážne pochybnosti.

Lekárke si spokojne verte, ale faktom je že priemerný pediater o očkovaní dokopy nič nevie - až na pár reklamných sloganov o bezpečnosti a účinnosti očkovania. Za jednu besedu som schopný ľuďom o očkovaní vysvetliť toho oveľa viac, než vie o očkovaní priemerný pediater, kŕmený brožúrkami od Pfizeru a GlaxoSmithKline, a to tak, aby tomu aj rozumeli, a navyše mám na všetko aj vedecké podklady. O tom sa bežnému pediatrovi ani nesníva. Ale ak chcete, pokojne mu verte (hoci nevie čo robí), je to Vaše dieťa, Vaša zodpovednosť.

Aby sme sa rozumeli: ja nevyzývam nikoho, aby veril mne namiesto pediatra, ale aby veril sám sebe, svojej poznávacej schopnosti, aby študoval, overoval si údaje a neveril nijakej autorite - ani pediatrovi, ani mne.

Pridať nový príspevok