Re:Re:trochu rozumu by nezaskodilo

Andrej Kulich | 17.08.2012

Citaj aj chapat pisany text este chvalabohu viem. Odvolaval som sa na konkretny zdroj vo Vasom clanku, ktory obsahoval kopec surovin, ale neuviedol ich v konkretnych suvislostiach.

Mimochodom, s glutamanom si telo poradi, ak ma k dispozicii vitamin B. Co bohuzial nema, pretoze mu ho spotrebuje nasa zapadniarska zaluba v cukre a sladkostiach.

Nemam rad, ak niekto vyhlasi nejaku konspiraciu a hned nato vyhlasil, ze neni zastancom konspiracii. Venovali ste im cely posledny odstavec. Bud nieco chcete povedat a stojite si za tym, alebo to nechajte tak. Toto je bezny problem aj u novinarov a celkovo zaklad manipulacie, na ktory som alergicky. Nieco sa vyhlasi a nasledne sa to hned poprie. Ale v ludoch uz ostane ta nozna negativna informacia.

Clanky o vakcinach ok, ale ak chcete pisat o inych temach, kde nie ste doma, asi by ste si mali dat vacsi pozor na informacie a zdroje, to je cele co som chcel povedat.

O glutamane som nasiel napriklad toto https://www.akv.sk/index.php?option=com_content&task=view&id=85&Itemid=34

Pridať nový príspevok