Glutaman vo vakcinach zrejme nie je ok, ale niektore myslienkove prepojenia tohoto clanku mi pridu nasilne a odtrhnute od zivota. To potom vrha zle svetlo na cely clanok.
Pisete, ze na poprednych miestach v obsahu glutamanu su vyrobky zo soje a povedzme aj ryby. Je potom zvlastne, preco sa napriklad Japonci tesia v starobe takemu zdraviu, lietaju po svete a hufne si fotia pamiatky. O Cinanoch tiez nemam zrovna pocit, ze by boli sprosti.
Na tento zdroj by som sa tiez neodvolaval (https://www.truthinlabeling.org/hiddensources.html), pride mi priserne alarmisticky a bez akychkolvek suvislosti. Preco by som sa pre boha mal vyhybat melase, comukolvek fermentovanemu alebo sojovej omacke. Tucty zakladnych potravin su fermentovane, pocnuc chlebom, konciac pivom a vinom. Mam spomenut, ze mnoho potravin nase telo skratka potrebuje fermentovanych, inak by sme ich nevedeli naplno vyuzit, alebo spracovat? V tele mame viac bakterii ako vlastnych buniek, od fermentacie sme prakticky zavisli.
Nemam rad polovicate informacie a polopravdy. Casto su horsie ako ocividne lzi. Pretoze v ludoch zbytocne vzbudia strach, bez toho, aby tu informaciu uviedli v konkretnych suvislostiach. Presne tento typ informacii ohlupuje ludi. Vydava sa za nieco seriozne, ludia tomu uveria, prestanu nieco jest a nakoniec si uskodia.
Mali ste pisat o vakcinach a jedlo ste sem radsej tahat nemali.
trochu rozumu by nezaskodilo
Andrej Kulich | 16.08.2012