mily Filip,

Stanka | 13.08.2012

na vlastnej kozi som zazila, ako som sa snazila presvedcit, resp. nasmerovat mojich kamaratov, ktori maju cca rovnako stare (ci skor mlade:)) ako ja, aby si nastudovali danu ockovaciu problematiku aj z opacneho brehu a poviem ti pravdu, s viacerymi som sa uz dlhsiu dobu odvtedy nestretla. Nechcem ich vsetkych hadzat do jedneho vreca, to nie, ale cudoval by si sa, kolki mi na moje argumenty proti ockovaniu povedali, ze ONI TO RADSEJ ANI VEDIET NECHCU alebo ti, ktori aj vedia, po akej literature a strankach na nete by mali siahnut, tak mi povedali, ze RADSEJ TO ANI NECITAME... A po par takychto mojich snahach o prebudenie mojich kamaratov mi moj manzel povedal, nech ich necham na pokoji, pretoze strach a tvrdenia lekarov ich aj tak privedu k rozhodnutiu ockovat... Mala som tri kamaratky, s ktorymi som na tuto temu viedla dlhe rozhovory a uz som sa aj doma vytesovala, ze nad vakcinami v tychto pripadoch aj vdaka mojim argumentom zvitazime a po par dnoch, ked sme sa na ihrisku stretli mi len ticho oznamili, ze sice nie su svojim rozhodnutim nadseni, ale ze predsa len zaockovat svoje dieta dali :( Este mam dve kamosky, ktore su v stadiu rozhodovania, tak snad aspon u jednej z nich sa antiockovaci uspech dostavi. Ale ako povedal moj manzel: ty si tymto tvojim bojom a argumentami, ktore sa nie lahko pocuvaju len nepriatelov narobis... Hm, a scasti ma aj pravdu. A uz som sa aj viackrat pristihla pri tom, ze som radsej zostala ticho, pokial sa tato kontroverzna tema niekde otvorila. Nie preto, ze mi chybali argumenty, ale skor pre to, aby som zase boj nerozputala. Ale strasne ma stve, rovnako ako teba, ze je mnozstvo ludi a rodicov, ktori nechcu citat aj inu literaturu, ako len tu zo stranky Sprievodca ockovanim a pocuvaju len biele autority.

Pridať nový príspevok