Ja som mala ist na toto ockovanie uz pred rokom,kedze sa tvarim ako mrtvy chrobak tak k lekarke idem len vtedy ked si z mojou dcerou neviem rady a potrebuje uz naozaj lekara,nechcem tym povedat ze by som hazardovala zo zdravim dcery ale snazim sa oddialit proces ktory aj mna caka.Najzaujimavejsie je na to ze na toto ockovanie som mala ist uz v marci 2011 a lekarka mi do dnesneho casu neposlala ani predvolanie na ockovanie,som len rada ze sa tohoto boja v prospech mojej 2,5rocnej dcery este nemusim zucastnit.Moja dcera bola ockovana bohuzial vakcinami InfarixHexa a Prevenarom v jej prvych mesiacoch zivota kedze som este nepoznala tuto stranku som nevedela o moznych neziaducich ucinkoch ockovani.Mam staru lekarku ktora neviem aka je povahovo na tom ked jej matka dietata povie ze odmieta ockovanie ked uz k tomu pride ze by mi poslala pripadnu predvolanku na doockovanie malej tak sa na to psychicky musim pripravit aby som tuto situaciu zvladla bez expresivnych slov lebo jak ja seba poznam tak sa neovladnem budem sa muset zdrzat ale to len do tej doby ak by ma lekarka malej zacala moc attakovat.No zatial sa mi dari,dokedy?to neviem :DDDDD .Ked sa nieco bude diat samozrejme dam vediet prostrednictvom doktora Filla.z pozdravom Petra Kacakova.
Re:Cela procedura ma este caka
Petra Kacakoav | 15.08.2012