Pracujem v zdravotnictve a nechcem polemizovat o kazdej studii, ktoru ste spomenuli. Niektore boli uz dost obsolentne. Ale s p. prof.Jarcuskom sa poznam osobne a viem, ze je to skutocny odbornik. Stretavame sa na ARO odd ked nam pomaha s liecbou u pacientov, kde si my uz nevieme radit. Pokial mate pocit, ze bakterie su take super, tak ked bude niekto z Vasich pribuznych hospitalizovanz u nas (najlepsie manzelka, deti ..) odmietnite ATB a ja velmi rad ich nepodam.... Nie nechcem byt sarkasticky ale neda sa inak. Na tomto webe ste naladeni tak ako ste... Je to Vase pravo (hlupost) ale vypichovat veci bez ich spravneho zasadenia do celkoveho kontextu nie je OK. Inak pozrite sa na detsku umrtnost v krajinach tretieho sveta.... A pravdu povediac necital som cely Vas prispevok.. bolo to nad moje sily ale je tam vela zavadzania. Napr stepolozili otazku, "Čomu teda ľudstvo vďačí za prežitie dlhých tisícov rokov navzdory oveľa horším hygienickým podmienkam, než máme dnes? Očkovaniu očividne nie" Mate pravdu, zilo sa aj vtedy, ale 40r bola priemerna doba zivota. Pozrite sa ako sa zlepsila liecba po zavedeni ATB. A dalej uz nevladzem... Vas nepresvedcim, to ani nechcem, ale aby nie vsetci navstevnici tohto webu mali pocit, ze moderna medicina je strasne zlo. Aj ked farmaceuticky priemysel celkom slusne si tu zije. P.S. aj Vy a Vase deti (aj keby ste neboli ockovani) profitujete z ockovania ostatnych.
zle atb
Jan | 10.03.2013