Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Otazka

Ing. Marián FILLO | 15.07.2012

OK. Aký teda máte problém zverejniť svoje meno?

Ja sa s Vami nebavím anonymne, tak prečo Vy nenapíšete svoje meno a priezvisko (a pokojne aj všetky tituly), aby sme si mohli overiť, či si tých 102 (a 8 "in press") nevymýšľate?

Lebo to by som si aj ja mohol namiesto "Ing. Marián FILLO" napísať "neurogenetik" a tváriť sa, že mám 102 publikácií v peer-reviewed literatúre (a 8 "in press"), ale ani za svet by som neprezradil, kto som, a tvrdil by som (používajúc cudzie slová) niečo úplne iné než Vy. :-)))

Dr. Blaylock má inak publikácií oveľa viac než 18, len je to v lekárskych časopisoch, ktoré jaxi NIH nechce zahrnúť do PubMedu, ale to je aj tak fuk, ako sám píšete, lebo pravda (pravdivosť) sa nemeria počtom publikácií.

Inak: ja som Vás za "klobásového doktora" neoznačil ani som Vás neobvinil z toho, že "to máte nabiflené", takže fiktívne osobné invektívy nechajme stranou, a vráťme sa, prosím, k vecnej diskusii.

Ja rozhodne som za otvorenú diskusiu s ľuďmi, čo majú aj úplne iné názory než ja. Mnohokrát v minulosti to bolo pre mňa prínosné a rozhodne sa ničomu takému nebránim. Vo výsledku to významne posúva moje poznanie, čo si veľmi cením.

Realita je ale taká, že kedykoľvek vyzvem(e) niekoho na vecnú diskusiu, tak som/sme odbitý/í jednoducho tým, že so mnou (s nami) nemienia diskutovať. Bodka. Bez akéhokoľvek bližšieho vysvetlenia. Najčastejšou reakciou je totálna ignorancia a pri troche šťastia vysúkajú niečo typu "argumentum ad hominem". Každopádne nič vecné. Napr. prof. Dluholucký podmienil svoju účasť v štúdiu rádia Lumen tým, že ja tam prítomný NEBUDEM. Bez odôvodnenia. A obdobných príkladov aj od ďalších popredných slovenských obhajcov očkovania (ide o trojciferné číslo) by som tu mohol vymenovať ešte veľmi veľa.

Som teda nesmierne potešený tým, že Vy (ako jedna z mála výnimiek, potvrdzujúcich pravidlo) ste ochotný diskutovať.
Ešte viac by ma ale potešilo, keby som vedel, s kým mám tú česť. Moje meno, priezvisko a vzdelanie sú jasné, aké je Vaše meno a priezvisko? Kde a čo ste vyštudoval?

Na záver:
"veci nie su cierno-biele a nikdy nie je na skodu mat otvorenu mysel"
S týmto úplne do bodky súhlasím a ja osobne napr. naozaj nemusím extrémistov ako je napr. Alex Jones, ktorému je hneď všetko jasné a všetko má pekne zaškatuľkované buď v čiernej alebo v bielej škatuľke, a keď ho človek upozorní na faktické nedostatky, tak sa tvári, že nepočuje. A tiež som už nie raz vyvracal vyslovene chybné argumenty niektorých fanatických odporcov očkovania, ktoré buď stavali na preukázateľne nepravdivých predpokladoch, alebo ktoré postrádali jasnú logiku.

Teším sa teda na pokračovanie diskusie, keď sa vrátite s Karibiku. :-)

Pridať nový príspevok