To by malo byť predsa samozrejmosťou, že dieťa pred vakcináciou je vyšetrené tak, aby sa vylúčili všetky kontraindikácie.
Moja otázka : prečo sa nikto nijako nevenoval tomu, myslím z kompetentných, že či sú alebo nie sú moje deti neurologicky v poriadku? Zvlášť, keď sa očkuje povinne a plošne, z nariadenia štátnych orgánov?
Kto je teda zodpovedný za to, že moje deti neboli dostatočne vyšetrené pred vakcináciou?
Teda:
Syn v čase 1. vakcinácie , t.z. už v pôrodnici, mal odporúčanie na neurologické sledovanie.
Dcéra pre zmenu od primára novorodeneckého hneď po narodení dostala "poklonu", že "takéto deti by sa mali rodiť".
A na neurológiu s ňou sme sa dostali až na moje naliehanie, a neurologička s plným pochopením vypočula príbeh o encefalitickom kriku s dodatkom, že to sa stáva a v zápätí dodala, že je to predsa jeden prípad z 300 tisíc. Takže čo by som chcela.
Encefalitický krik - stručne a jasne buď neobvyklý dlhý neutíšiteľný plač dieťaťa po očkovaní (viac ako tri hodiny) a/alebo vo veľmi vysokých tónoch.
Píše sa ňom aj v príbalových letákoch vakcín.
https://www.adcc.sk/web/humanne-lieky/spc/infanrix-hexa-spc-10705.html
4.3 kontraindikácie
Jedno dieťa teda s podozrením na neurologické komplikácie bez problémov očkovali a očkovali aj po reakcii na pertusis zložku.
Druhé dieťa zasa po očkovaním vyvolaných neurologických problémoch očkovali veselo ďalej. Neurologička lekárka v tom nevidí problém. Toľko k neurologickému stavu mojich detí pred očkovaním.
Ale na mňa také NEPLATÍ, že ak boli moje deti pred vakcináciou neurologicky nie v poriadku, tak potom majú také GÉNY. (A tak mi treba, či čo.)
Problém je plošné a u nás navyše aj povinné očkovanie všetkých jednou vakcínou. Nie ja mám pasovať do vakcíny, ale vakcína má byť vhodná pre mňa. Ak nie je, tak problém je vo vakcíne, nie v mojich génoch.
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Otazka
Ja | 13.07.2012