Re:Re:Re:Re:Re:Re:Otazka

neurogenetik | 13.07.2012

Nepojdem po vasom poradi, ale skusim odpovedat na vsetko.
1. Ad Deisher – ake dokazy? Ja neviem, co si vy predstavujete pod dokazom, maximalne je to zaujimava hypothesa, ktora sa da lahko dokazat alebo vyvratit. Ale okrem svojich emotivnych vylevov nepredozila ziaden overitelny dokaz . Mam na vas apel – vyzbierajte na vasej stranke cca 2mil eur a posli jej, potrebuje iba mysi a cca 5 ludi a je to. Resp. mi poslite link na publikovanu studio, lebo ja to napriek state of the art kniznici nemozem najst. A dotycna je vedkyna, takze vie, co je treba spravit.
2. Ad studia – insunacia je lahka, je navyse obrovsky rozdiel v COI a bias (uz ma zradza slovencina – mate a priori formovane nazory). Hlavna otazka je – su aj ine studie, ktore to bud potvrdzuju alebo vyvracaju? Former! (viem, ze viete anglicky, takze nieco necham v miesanom jazyku, je to pre mna lahsie). Studia nie je retraktovana a podobne vysledky su z Japonska, etc
3. Krasne ste nekomentovali ine epidemiologicke studie, ale na to som uz zvyknuty
4. COI vs bias. COI neznamena podvod, data su lahko overitelne (a opat, boli ine studie). Ste v klasickom teritoriu konspiracie s 1,000/1,000,000/10,000,000 aktermi.
5. Bias – neviem co je vas (ci mate autisticke dieta alebo je to len vasa viera).To je nebezpecne, lebo COIs je disclosed, da sa pozriet na raw data, etc. S biasom si neporadite, you are stuck. Dam vam osobny priklad – ja nemam ziaden COI (teda, som aj praktizujuci neurolog a funkcny neurochirurg popri mojom vyskume a podla vasich predchadzjucich postov som a priori prasa a chcem len moc a prachy – zjavne som si precital vase clanky a diskusie, je zaujimave vediet, co sa deje mimo peer review) a ja by som chcel, aby to boli vakciny, co sposoboju autizmus – lebo: A: vyriesime problem, B: prestaneme minat (hovorim o NIH) na casto hlupy vyskum v autizme (co je jeden spolitizovany bordel, kde sa ludia boja povedat slove mental retardation) a C: predideme problemom do buducnosti. Ale ako sa divam (a vidite, ze idem aj do vasich vod – velmi casto, neviem, ci je Pravda aj opacne, mimo citania spracovanych materialov) ja ten dokaz jednoducho nevidim. Ale vid bod 1 – my si zjavne nerozumieme, co je dokaz…..
6. Cize zhrnme to: dajte EPIDEMIOLOGICKY a EXPERIMENTALNY dokaz(y) – ale prosim nepublikovat na “slobode vakcinacii, ale na peer reviewed zdrojoch” . Je to jednoduche – vasa Pravda je na dosah! (Alebo sa mylim?).
7. Ako fakticka poznamka – idem na 2 tyzdne do karibiku [nebojte sa, neplatila mi to big farma….:)] a budem off line, ked bude snaha pokracovat v tejto (pre mna) zaujimavej debate.

Pridať nový príspevok