Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Fakty z druhej strany

Ing. Marián FILLO | 01.08.2012

Nuž, ak je to pre Vás o viere, tak potom nečudo, že dialóg tak nejak viazne.

Ale aj keby sme uvažovali štýlom "komu veriť" (čo ja osobne považujem za vyslovene nešťastné), tak:
1. Dr. (pr)Offit je v očkovaní brutálne finančne zaangažovaný, takže má nebetyčný konflikt záujmov. Je prakticky vylúčené, že by šiel proti biznisu, ktorý mu vyniesol desiatky miliónov dolárov.
2. Dr. Blaylock nemá v očkovaní nijaké peniaze, nemá teda v tejto veci nijaký konflikt záujmov. Brain Repair Formula s očkovaním nijak nesúvisí, navyše nijaký taký disclaimer, ako tu píšete, som tam nenašiel. Môžete mi dať presný odkaz?
3. Dr. Blaylock ako neurochirurg videl a riešil množstvo (neurologických) nežiaducich účinkov očkovania. Rozhodne sa teda nedá povedať, že by do veci nevidel.
4. Na rozdiel od Dr. (pr)Offita, vyzývajúceho na očkovanie proti prasacej chrípke hlava-nehlava predpovedal Dr. Blaylock už v lete 2009, že prasacia chrípka má mierny priebeh a nijaká veľká tragédia sa nasledujúcu sezónu (2009/2010) nestane. To sa aj potvrdilo. Kto je teda väčší odborník?

Dr. Wakefieldovi síce zakázali vykonávať lekársku prax v UK v roku 2010, ale v USA bol už od roku 2005. Takže toto bola z Vašej strany úplne trápna narážka. :-)

Keby ste si aspoň trochu skúsil overiť tie nezmysly, ktoré farma-biznisu žeriete aj s navijakom. :-)

Momentálne si nespomínam na nijaký test, o ktorom by Dr. Proffit rozprával. Dajte mi, prosím, súradnice (ktoré video v poradí, minúta, sekunda).

Skúste vysvetliť, ako Blaylock alebo Wakefield zarábajú na neočkovaní. Ako sa vôbec dá zarobiť na niečom, čo sa nepredá?

Thimerosal predsa prispieva k autizmu, viď:
https://www.ane.pl/pdf/7020.pdf
https://slobodavockovani.sk/news/odhaleny-skandal-v-hlavnej-studii-o-autizme-a-ortuti/
Neviem teda, o čom točíte...

Súhlasím s tým, že tie amatérske prieskumy zdravia očkovaných/neočkovaných detí nie sú dostatočným dôkazom v zmysle EBM. Chcelo by to poriadnu randomizovanú, dvojito zaslepenú, skutočným placebom kontrolovanú klinickú štúdiu v trvaní aspoň 15 rokov s aspoň 1000 deťmi v každej skupine. Blbé je, že také niečo žiadna etická komisia nechce povoliť.

Pridať nový príspevok