Mila alena,
dakujem za odkazy, ale bohuzial informacie na tejto stranke su tak jednofarebne a argumenty pouzivaju tak dvojaky meter, ze uz nemam sil to tu neustale komentovat.
1) Argumentujete nejakym Talianskym sudom, ktory akoze svojim rozsudkom dokazal co? Preco ako bernu mincu teda neberiete aj rozsudok sudu, ktory napriklad panovi Wakefieldovi zakazal vykonavat cinnost v UK?
2) Pozadujete testovanie vakcin randomizovanymi double blind testami a pritom bez akychkolvek dokazov podobneho kalibru a stipky kritiky verite skodlivym ucinkom nejakych latok, ktore podla mna 90% z vas ani nevie co su, len ste sa zlakli dlheho chemickeho nazvu.
3) Tato stranka sa pre mna skompromitovala lebo neobsahuje snad jedinu poriadnu zmienku (ok ale necital som tu vsetko) o pozitivach vakcin. To si tu fakt myslite, ze vakciny tu pichaju ludom snad uz stovky rokov, robia na tom vyskum tisice ludi len kvoli zisku farmafiriem, bez stipky svedomia a kritickeho usudku? A vystacite si argumentom, ze ale farmafirmy to pretlacia lobingom a cele to je konspiracia. No ano, je to mozne, ale Occaamova britva mi vravi nieco uplne ine.
Este raz dakujem za Vas cas a tak ako kriticky pristupujete k doktorom a vakcinacii by som Vam odporucil sa popozerat aj na kritiku anti-vax zastancov. Je toho plny internet, staci sa poobzerat.
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Fakty z druhej strany
johno | 23.07.2012