Re:Re:Re:Re:Re:Re:Fakty z druhej strany

johno | 19.07.2012

Vazeny pan Fillo,

vadi mi sice ako selektivne vyberate alebo utocite na osoby, ale skusme to este raz.

Ja nemam ziadnu potrebu sa nikoho zastavat, ale ovela skor budem "verit" niekomu kto sa vakcinam venuje cely zivot, prednasa na skole a trebars na nich zarobil aj zopar milionov ako cloveku co predava nejake pirule na "opravu mozgu", ktoru nazve "Brain Repair Formula" a samozrejme s disclaimerom, ze to vlastne nic nelieci a nikto to vlastne netestoval. https://www.newportnutritionals.com/ Pripadne niekoho komu zakazali vykonavat cinnost v UK, tak sa musel prestahovat. - Aha ake lahke to je zdiskreditovat cloveka.

Vybrali ste utrzky toho co hovori Dr. Offit. Ano mozno to prehnal, mozno zavadza a mozno umyselne. Padni komu padni. Spytal som sa na tu statistiku v tom kurze. Dakujem za upozornenie. A je uplne jedno kto sa tam skor alebo neskor prihlasil. Nepisal som to do komentara len Vam.

Napriklad tam rozpraval aj o testoch na myslim polio co bol test na 1.2 miliona deti, 3 skupiny + 1 kontrolna. Rozdiely v chorobnosti boli tusim 60%, 95% a 90% (nepamatam presne ale radovo). Preco nieco taketo nespomeniete? Ci to uz sem nepasuje?

Tak ako Vy hovorite o konspiraciach, ze CDC je hniezdo lobistov (co nevylucujem!), tak ja mozem tak isto tvrdit, ze tento Blaylock, Wakefield a vsetci dokopy zase len velmi dobre zarabaju na FUD. A tie ich pochybne stranky na kadejake hluposti mi to len dokazuju.

Dalej:
Ak raz tvrdim, ze Thrimerosal sposobuje autizmus a pouziju vakciny bez neho a nepreukaze sa ziadny efekt, tak by asi bolo na mieste povedat, ze "ano pani prepacte mylili sme sa Thrimerosal to nie je" a nie reagovat, ze to este nic nedokazuje.

Ad KIGGS: Ano mate pravdu, ze ten pocet je nizky na nejake zavery a to, ze tam nenasli signifikantny rozdiel este nemusi znamenat, ze tam ziadny nie je. Vid https://www.aerzteblatt.de/pdf.asp?id=80869 Avsak ja som narazal na zaciatku na to, ze porovnavat dve absolutne odlisne data je nezmysel. Ano, je to aspon nieco, ale stale matematicky nezmysel. V tom sa dufam zhodneme.

Prajem pekny den.

Pridať nový príspevok