Re:Re:Fakty z druhej strany

johno | 11.07.2012

"Na druhú stranu však majú očkovaní o poznanie viac prakticky všetkých ostatných akútnych a chronických chorôb."

Poprosim odkaz na studiu co to dokazuje. Napriklad samotna KIGGS vo svojich zaveroch hovori, ze co sa tyka ekzemov, alergii atd... nie su ZIADNE rozdiely medzi vakcinovanymi a nevakcinovaymi.

"Rodičovský prieskum nie je úplným nezmyslom, jeho nedostatky však spočívajú v tom, že je finančne podvýživený."

Nikde som netrvrdil, ze to je nezmysel kvoli tomu, ze je to rodicovsky. Je uplne jedno ci by sa robil telefonicky, na ulici alebo to hlasia rodicia. Porovnavate dve velmi rozdielne vzorky (v podstate inych ludi) a teda akekolvek statisticke porovnanie beriem velmi velmi s rezervou.

Na ad hominem argumenty voci autorom studii nebudem reagovat, to je pod moju uroven. Nepotrebujem sa ich zastavat (dole uvediem priklad, ze to iste sa da velmi lahko spravit aj do opacnej strany).

"Hmmm... to teda znamená, že očkovanie skutočne ZVYŠUJE úmrtnosť, len s tým dodatkom, že keby bola väčšina neočkovaných, tak by čisto hypoteticky možno divoká choroba spôsobila úmrtnosť väčšiu než očkovanie."

To je prosim Vas vymysel, nikde take nieco netvrdi. Tvrdi, ze nemoze robit ziadne zavery o populaci bez plosneho ockovania, co je logicke, korektne a spravne. Zvysok je dedukcia z Vasho vymyslu, cim dospejete len k dalsim vymyslom. Bohuzial.

"Inak ja rozhodne nepopieram existenciu skutočnej kolektívnej imunity (herd immunity), ale tá sa získava prirodzeným prekonaním choroby, nie očkovaním"

To co vy volate prirodzena kolektivna imunita je vlastne stav bez ockovania a to sme tu uz myslim mali. Ja viem ako funguju matematicke modely sirenia v pravdepodobnostych grafoch a hranica medzi vypuknutim a nevypuknutim epidemie je 1000x formalne a rigorozne dokazana velicina.

Ako to bolo pred vakcinaciou krasne ukazuje napriklad tento graf. https://www.software3d.com/Home/Vax/Graphs.php Tam je skok o niekolko radov. A mimochodom dalsia ukazka toho ako sa krasne daju skreslit data v neprospech vakcinacie. Co mi pride absultne nekorektne a kto toto spravil a este dokaze popierat ocividny matematicky nezmysel by uz nikdy nemal k teme nic povedat.

Co sa tyka Homefirst Clinic... prvy odkaz na google https://www.chicagotribune.com/news/local/chi-autism-doctor-eisenstein-may22,0,3826791.story

Rovnako ako Vy spochybnujete financovanie farmapriemyslom ja mozem spochybnit cloveka co zaraba na tom, ze "lieci autizmus". A zhodou okolnosti arguentuje len vysledkami, ktore su v prospech nevakcinacie. Aka nahodicka, ze? To iste len vymenene garde.

Rovnako nerozumiem argumentacii, kde sa od zaciatku spekuluje, ze nejaka vakcina sposobuje autizmus, ludia vysudia miliony, potom sa v Japonsku zakaze a nic sa nezmeni, tak zacnete nieco rozpravat o etiologii autizmu. To je absolutne nekorektne. To mozem takto povedat o hocicom mobiloch, televizii alebo trebars bananoch. To je rovnako absurdne ako tvrdit, ze keby teraz prestali v Japonsku jest banany, tak tam prestane autizmus. A ked nie, tak tvrdit, ze to je syndrom a vedie tam viacero ciest. Ak raz tvrdim, ze jedna z nich je vakcinacia, tak sa po plosnom zakaze predsa MUSI nejaky efekt prejavit.

Neberte toto prosim ako nejaky utok na Vas. Naozaj sa snazim najst co najviac faktov. Este pred mesiacom som toto co tu mate cital s velkym zaujmom a bol proti vakcinacii, ale cim dalej tym viac mam pochybnosti prave o argumentoch, ktore sa tu (a inde) pouzivaju.

Pridať nový príspevok