Re:Re:Re:zaujimave

mudrc | 20.05.2015

Pred 20 rokmi? To už som mal alergiu aj alergológa. Predtým však naši rodičia alergie nepoznali, tak tu neklamte. A nehovorte že neboli diagnostikované. TO že niekto soplý keď sú pele, tak to akože nebolo diagnostikované? Veď ľudia by to asi vedeli, keby sa im to celý život dialo, tak ako teraz sa to deje. Neklamte tu láskavo. Ktorý z vašich predkov mal alergie? Nikto a na nič. TO že teraz sú alergie je priami dôsledok očkovania. A keď niekto začne tvrdiť že teraz sú všeliaké jedy v strave a v ovzduší, tak bacha na vec. ROdičia čo mali alergie ako som aj ja, narodený zhruba v 1980, čo si teraz deti nedávajú očkovať, tak ich deti alergie nemajú a aj sú zdravšie ako sme my boli. A tak je to vždy keď sa niekto nedá očkovať. Nezaočkovaní ludia majú pevnejšie zdravie a nemajú alergie. A keď nesúhlasíte, tak prosím, dajte sem tie štatistiky, ktoré by to vyvracali. Lebo čo ja poznám ľudí, tak všetci neočkovaní sú zdravší. Žeby náhoda? Tak pobehajte fóra a popýtajte sa mamičiek čo neočkujú, že ako sú na tom ich deti a potom to porovnajte so svojimi, alebo s inými očkovanými.

Pridať nový príspevok