Re:Re:zaujimave

Alena | 29.06.2012

Tak len pre vysvetlenie, keďže Vám unikla súvislosť. Ja som len reagovala na narážky, že všetci sme tu múdri a máme vyštudovanú medicínu, že p.Fillo je len Ing. a pod. a preto som poslala linky na pár lekárov a vedcov,ktorí majú diametrálne odlišný názor na očkovanie ako súčasná mainstreamová medicína, ktorej argumenty tentoraz predniesla prof.Hudečková. Pán Fillo sa venuje štúdiu tejto problematiky intenzívne niekoľko rokov,pričom na lekárskej fakulte sa téme očkovania venuje len niekoľko hodín. Čiže urobiť si ucelený názor bez samoštúdia tejto problematiky jednoducho nejde. Ten kto si klikne na tie linky uvidí,že sú tam životopisy lekárov, info o knihách a článkoch,ktoré uverejnili a niektoré su vďaka nezištnej práci p.Filla a jeho spolupracovníkov aj preložené. Sú tam aj originál zdroje-takže vôbec nemusíte mať obavy o "dôveryhodnosti" a môžete si to sama preveriť. Tak napr. článok Dr.Blaylocka prekladala MUDr. Eleková https://slobodavockovani.sk/news/vakciny-vyvoj-nervoveho-systemu-a-poruchy-autistickeho-spektra-1-cast/
čiže argumenty typu "Vy nie ste lekár, tým pádom nemôžete mať pravdu" v tomto prípade jednoznačne neobstoja. Skúste sa zamerať na nejaké vecné argumenty miesto tých urážok...

Pridať nový príspevok