Re:Re:Opravdu věrohodná zpráva

MUDr.Ludmila Eleková | 21.06.2012

Přesně tak, navíc existují i epidemiologické studie, které potvrzují souvislost očkování a autismu. Některé uvádí pan Fillo v nedávném článku o autismu a očkování.
Každý uvidí, co chce vidět. Já vidím ty děti a neviděla jsem jediné dítě, kterému by se po jakémkoli očkování jakkoli zlepšilo zdraví. Naopak jsem viděla víc dětí, než mi je milé, kterým se zdraví po očkování velmi zhoršilo. Kdyby nějaké dítě prodělalo meningitis a v důsledku toho by se stalo autistickým, nikdo by kauzalitu nezpochybnil. Kdyby bylo intoxikováno nervovým jedem, nikdo by kauzalitu nezpochybnil. Ale když je očkováno vakcínou obsahující živé viry schopné způsobit zánět a neurotoxiny, tak je samozřejmě zcela vyloučeno, že by jeho autismus s tím souvisel, přestože nastal někdy velmi akutně, doslova ze dne na den během oficiálně uznávaného okna pro nežádoucí účinky vakcín.
Mimochodem, i když slovo autismus je v určitých kruzích slovem sprostým, které se neříká, oficiální seznam reakcí po očkování podléhajících hlášení po očkování na vakciny.net v kolonce encefalopatie uvádí jako jeden z příznaků "zřetelná změna chování". Autismus je prostě encefalopatie/encefalitis s hlavním symptomem změna chování. Tak je to jednoduché, musíte jen vědět, jaká slova použít. Encefalopatie je ok, autismus není, přestože jde o totéž.

Pridať nový príspevok