Re:Re:Pre Eliu

Denka | 27.06.2012

Trošku sa mýlite, ak si myslíte že väčšina ľudí poctivo užíva lieky od lekára..ale ak si zoberieme dve z najčastejších diagnóz - hypertenziu a diabetes, rozum by vám zastal, keby ste vedeli ako ľudia dokážu kašľať na seba, nie sú schopní dve tabletky denne na tlak zobrať, veď stačí každý druhý deň, veď mi nič nie je, nič ma nebolí..a ešte presviedčať lekára, pán doktor ja vám prisahám, že beriem čo ste mi dali..diabetici začnú držať diétu tesne pred kontrolou, človek ani po infarkte neprestane fajčiť, načo, veď som len nervózny z toho, ešte horšie si narobím...človek po zápale pankreasu sa nevzdá slaninky..atď atď..možností je neúrekom a je to veľmi smutné ako si práve pacienti z lekárov robia dobrý deň a ešte sa tým pochvália na internete... a nadôvažok ja sama mám doma dvojročné večne choré NEOČKOVANÉ dieťa..ide z infektu do infektu...a prečo? Dlho dojčené, na domácej strave, vyrastá na vidieku, na čerstvom vzduchu, z bezproblémového tehotenstva..napriek tomu sa naňho nalepí každý bacil, čo len ide okolo. Koho mám viniť ja? Ale neľutujem, že som ju nedala očkovať, určite by som si hlavu trieskala o stenu, že to z očkovania je taká neduživá. Aspoň to nemusím. No nie je fér presviedčať rodičov, že neočkovaním zaručia svojim potomkom superpevné zdravie tak isto, ako ich presviedčať že očkovanie je úplne bezpečné..je to presne také isté zavádzanie len z druhej strany. Nie je všetko čiernobiele, každý z nás je jedinečný a čo jednému pomôže, druhému narobí paseku. Aj v našej rodine mám zopár príkladov škaredých onkologických aj autoimunitných ochorení u ľudí, ktorí v živote neboli očkovaní...bude to celé trocha zložitejšie a očkovanie bude len kúskom z mozaiky..ak by nebolo, zrušíme očkovanie a budeme nesmrteľní - a to určite nebudeme ani bez akéhokoľvek očkovania...na tomto svete už nie.

Pridať nový príspevok