Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Vsetko je len business...

Elia | 21.06.2012

A ja sa snažím povedať, že autizmus má komplex príčin, nikto nevie dopredu povedať, či sa u dieťaťa vyvinie, alebo nie. AJ keď dieťa vyzerá zdravo, má v poriadku všetky bežné testy, neznamená to, že aj je v poriadku. Môže mať skrytú poruchu, ktorú nevieme detekovať v súčasnosti využívanou diagnostikou, nie je to ako napr. s Downovým syndrómom, ktorý má jasný podklad, ktorý vieme zistiť už prenatálne. Na zistenie autizmu takýmto spôsobom nemáme prostriedky, vieme o ňom, až keď sa vyvinie. A vyvinie sa spravidla do 3. roku života dieťaťa. Môže ho spôsobiť množstvo okolností, ktorým ste ani nevenovali pozornosť.
Ja osobne s tým nemám skúsenosti, riadim sa podľa výskumov iných lekárov a odborníkov, a budem sa opakovať, ale oni ešte nepotvrdili, že by vznik autizmu bol spôsobený očkovaním. Veď kopa ľudí to skúma, robia sa štatistiky a nič. Ak sa to potvrdí, ja budem len rada, prijmem to, nechcem, aby ste si mysleli, že som uzatvorená iným názorom. Ak sa to potvrdí, ja budem prvá kto bude proti vakcinácii. Dovtedy nemám dôvod.

Pridať nový príspevok