A ja sa snažím povedať, že autizmus má komplex príčin, nikto nevie dopredu povedať, či sa u dieťaťa vyvinie, alebo nie. AJ keď dieťa vyzerá zdravo, má v poriadku všetky bežné testy, neznamená to, že aj je v poriadku. Môže mať skrytú poruchu, ktorú nevieme detekovať v súčasnosti využívanou diagnostikou, nie je to ako napr. s Downovým syndrómom, ktorý má jasný podklad, ktorý vieme zistiť už prenatálne. Na zistenie autizmu takýmto spôsobom nemáme prostriedky, vieme o ňom, až keď sa vyvinie. A vyvinie sa spravidla do 3. roku života dieťaťa. Môže ho spôsobiť množstvo okolností, ktorým ste ani nevenovali pozornosť.
Ja osobne s tým nemám skúsenosti, riadim sa podľa výskumov iných lekárov a odborníkov, a budem sa opakovať, ale oni ešte nepotvrdili, že by vznik autizmu bol spôsobený očkovaním. Veď kopa ľudí to skúma, robia sa štatistiky a nič. Ak sa to potvrdí, ja budem len rada, prijmem to, nechcem, aby ste si mysleli, že som uzatvorená iným názorom. Ak sa to potvrdí, ja budem prvá kto bude proti vakcinácii. Dovtedy nemám dôvod.
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Vsetko je len business...
Elia | 21.06.2012