souhlasím. Peníze a chamtivost a nenasytnost.... s posledním bodem - hlásit odmítání očkování mne to dorazilo... zrovna jsem řešila toto, že chci co nejvíce odložit očkování, a ne to narvat do 9ti týdenního miminka, a doktorka hned, že podepíšu revers že nechci očkování a nahlásí to na HS, a včera jsem si zjistila, že pokud to udělá, tak ji rovnou můžu žalovat, porušila totiž lékařské tajemnství a ona to sama udělat nesmí! také jsme měli problém s nahlášením nežádoucích účinků, a také u mě tato "dr" ztratila důvěru. Já osobně zastávám názor, že pokud zemře - ne nulanulanič - ale i JEDNO JEDINÉ dítě je to tragédie!!! to dítě totiž mělo milující rodiče, kterým ted chybí... pokud si to ta paní, co tu píše bláboly o veřejné prospěšnosti a nulanulanič procentu neuvědomuje, tak to nebylo její dítě! Zastávám názor - at si každý nechá očkovat své děti na co chce, on za ně nese zodpovědnost, ale at nás stát nenutí - pokud má dítě nežádoucí účinky, pak stát za něj dále odpovědnost NENESE! to píši z vlastní zkušenosti, protože léčba našeho syna hrubo překročila částku stanovenou jako pokutu za neočkování, takže nyní jsem ochotna to riskovat....
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Vsetko je len business...
ivana | 20.06.2012