Fakta jsem si právě zjistila, nebyla jsemhned od počátku odpůrcem očkování, po určitou dobu jsem věřila, že jsem ta naprostá výjimka. Bohužel právě přístup lékařů, jejich neochota to řešit, zjišťovat fakta, prohlášení typu, nechte to být, nebudeme přece kazit dobrou pověst očkování, mě upozornily na podivnou nedotknutelnost až posvátnost očkování. Byla to první varování, že to s očkováním nebude tak, jak se všeobecně tvrdí. Začala jsem hledat a zjišťovat fakta a nestačila jsem se divit, jak jsem byla naivní, dokud jsem uvažovala stejně jako Vy ve svém příspěvku.
Pokud je očkování vynucováno pod hrozbou sankcí, pak je slovo obětování dětí velmi na místě, přesně tak to totiž je. Stejně srovnáním s pokusy na očkování sedí, pokaždé když necháváte dítě očkovat, je to buď a nebo, buď to zvládne a nebo ho očkování poškodí. Zda-li ho poškodí je samozřejmě také závislé na způsobu a čase, na jeho zdrav. stavu atd. a povinné očkování podle pro všechny stejně stanoveného očkovacího kalendáře toto riziko značně zvyšuje.
Re:Neočkovať?
Mili | 19.06.2012