V podstate mi tu chýba jediné.

Gido | 19.06.2012

Čestné, právne záväzné a nezrušiteľné prehlásenie:

Česte vyhlasujem, že pokiaľ moje dieťa bude choré NEBUDEM CHCIEŤ aby mu podali antibiotyká (ani iné farmalieky)-- nakoľko majú vedľajšie účinky (oveľa viac ako očkovacie látky!)

Čestne vyhlasujem, že pokiaľ moje dieťa ochorie na choroby na ktoré malo byť očkované --- všetky náklady na liečenie choroby a následky chroby budem hradiť zo svojich prostriedkov. (v prípade, že na to nebudem mať, žiadam aby moje dieťa nechali zomrieť!)

Čestne vyhlasuje, že pokiaľ moje dieťa dokázateľne nakazí svojou chorobou iné dieťa budem bezodkladne hradiť celú liečbu daného dieťaťa.

----- Pretože pokiaľ odmietnutie očkovania nebude mať aj tiežo právne a záväzné články --- tak je to len bohapusté riskovanie s vedomím, že keby sa niečo stalo, tak sa o moje dieťa postarajú so všetkým čo ktomu treba aj keby to stálo tisíce eur. Ktoré sa mohli použiť na niečo iné nebyť môjho hazardu zo životom svojho dieťaťa.

Tak čo?

Podpísali by ste toto páni a dámi odmietajúce očkovanie?

Áno je smutné, keď umire dieťa po očkovaní. Ale treba si uvedomiť že v percentách je to nulanulanič. Pri státisícoch očkovaní ročne sa vyskytne možno 5-10 prípadov "vedľajších účinkov". Pre rodičov je to tragédia. Ale pre desaťtisíce iných sa zachránilo. Mne tento pomer stačí.

ps.:
Na Slovensku (a vo väčšine soc. krajinách) boli práve očkovaním vytlačené desiatky chorôb, ktoré sa u nás už roky neobjavili. Potom prišli alarmisti a ich odopieraním očkovaní. Spolu s cestovaním a voľným pohybom osôb sa v minulých rokoch opäť objavili jednotlivé infekčné choroby na ktoré už ani v nemocniciach nemajú lieky, pretože ich už roky neliečili.

ps2:
Na mnohé choroby, ktorým predchádzame očkovaním ani nemáme do dnes lieky (napr. pravé kiahne).

Pridať nový príspevok