Dakujem vam vsetkym! po vybrati toho neurciteho nadorceku tzv juvenilny xantogranulom, sme sa po 3 mesiacoch zda sa ze zbavili uzlin. Aspon mne sa zdaju ze sa ukludnili a su omnoho lepsie (na krku). Dalsiu vec pri odbere nadorceka som prosila o zistenie ci neslo o TBC vriedok, alebo proste nejaky test kde by sa vyvratila spojitost. Viem ze take nieco sa na histologii da spravit ale zial odignorovali.
Ked sme sa prebudili po narkoze (pred narkozou synovi podali chloralhydrat a dormycum, narkoza trvala cca 30min) t.zn. cca hned pri privezeni uz bol hore, tak mu dali dalsiu davku chloralhydratu (mal zabrat do 10min), nakolko bol podla nich nervozny a plakal (podla mna len sa chcel ukludnit pretoze je stale aj kojeny). A nastala strasna -podla nich opat normalna (bezna) reakcia ktoru mava viacero deti....2 hodiny sme ja, a po telefone i manzel a starou mamou (ktora potom aj prisla osobne a drzo sa nanutila do izby, nakolko ju odmietli vpustit do dnes nechapem preco, zrejme aby nevidela ich praktiky a postupy)...pocuvali neutisitelny kvikot, ziapot, rev. Vypinal sa az tak ze by mi vypadol z ruk. Na postielke sa vypinal, zase chcel ist na ruky, opakovalo sa to v intervaloch 5min ziapot, vzlykanie 1 min, zas ziapot, zas vzlykanie minuta. Potom ho do vecera este sacalo do stran, bol akoby uplne nadrogovany a akoby mal ukrutne bolesti (podla mna hlavicky). Podpisali sme s manzelom ze si neprajeme aby mu bol niekedy podavany chloralhydrat. Neskor nasa neurologicka napisala ze ho nadrogovali, alebo ma susp. alergiu na ten liek, cize zakazuje podavat tento liek, a napisala ze vznik tumorceku je reakcia po hexe. Kontraindikaciu pre ockovanie vsak napisat odmieta, nechce si to zobrat na zodpovednost. pretoze v pritomnosti je uz po operacii cize akoby s cistym stitom :( Je mi zle z takych lekarov co maju na ociach klapky a nevidia do buducna co sa stalo do teraz a co by sa mohlo stat inokedy. Dokonca nasa pediatricka sama od seba povedala ze nase deti uz ockovat nechce, lebo vidi ze to nie je normalne ako reaguju, ale potrebuje to mat od neurologa ...Tomu sa hovori spolupraca. Pre nas vsak nie je dolezite co si myslia hlavne je ze sme sa rozhodli spravne my.
Co sa dialo po narkoze - este doplnenie
Mamicka z Martina | 19.07.2012