Po kazdom ockovani moze dojst k (prinajlepsom) docasnemu oslabeniu imunit.systemu a v tomto rizikovom období moze dieta "chytit" hocico ale kvoli oslabenemu IS s tymi najhorsimi komplikaciami. .
https://slobodavockovani.sk/news/ockovanie-oslabuje-prirodzenu-imunitu/
Ja sama som sa po preockovani DTP vakcinou v 13.rokoch stala "zrazu" alergicka na vsetko mozne, neskor sa mi z alerg.sennej nadchy vytvorila alerg.astma - po "liecbe" Pollinex injekciami (tiez obsahuju hlinik ako nezive vakciny-cize ako aj DTP vakcina/tetanus,zaskrt,cierny kasel/) - som v noci po jednej Pollinex injekcii nemohla dychat,nemohla som vobec lezat-mala som astmaticky zachvat - nasla som si mnoho stúdií,ktore potvrdili suvislost vzniku alergie, alerg.astmy s ockovanim DTP vakcinou. Uz sa nikdy nedam preockovat tetanovkou a uz sa nikdy ockovat nedam nicim, uplynulo uz mnoho rokov od mojej poslednej tetanovky, z alergie ma vyliecila alternativna ciste prirodna liecba a mam uz chvala Bohu konecne pokoj a nemusim brat ziadne injekcie,ktore mi len zhorsili stav a ani ine "lieky", ktore len utlmuju symptomy alergie,ale ju nikdy nevyliecia...Farmaceuticky priemysel tak (nie svojou zasluhou a nie v jeho prospech) prisiel o jedneho potencialneho celozivotneho zakaznika...
epidemia alergií vdaka vakcinam...
Alena | 29.04.2012